Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Gyulai arany a korosztályos kupán

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2021. december 23. 14:00
Gyulai arany a korosztályos kupán
A Gyulasport NKft. U8-as csapata nyerte a palánkos tornát

A szentesi Dr. Papp László Városi Sportcsarnok adott otthont a palánkos torna elnevezésű korosztályos futsaltornának december 20-án. Az U8-as csapatok számára meghirdetetett kupán a Gyulasport NKft. is képviseltette magát.

aranyéremmel zárta a tornát a gyulai korosztályos gárda

Fotó: Gyulasport NKft.

Zsurzs Péter és Kajári János együttese az OMTK ULE 1913, a Hódmezővásárhely FC, a Szentesi Kinizsi SZITE és a Grosics Akadémia gárdáival nézett szembe. Az öt együttes körmérkőzéses formában döntötte el a kupa sorsát.

Zsurzs Péter elmondta, a fiatal gárda hamar felvette a torna ritmusát, könnyen alkalmazkodni tudott az 5+1-es felálláshoz és a palánkhoz.

A gyulai alakulat a OMTK ULE 1913 csapatával kezdte a tornát, ahol könnyed 7-0-ás győzelemmel indította a sorozatot. A korosztályos gárda a folytatásban a Hódmezővásárhely FC csapatával találkozott. A fürdővárosi csapat riválisa 13-0-ás, kiütéses legyőzésével folytatta menetelését. Az utolsó találkozó előtt a házigazda Szentesi Kinizsi SZITE várt a csapatra, amely gárda nagyon megnehezítette a korosztályos alakulat dolgát, a játékfelfogástól igen távol álló célfutballjával.

Az utolsó mérkőzés már a kupa első helyéről döntött, ahol a megfelelő lelki felkészítés után, a fürdővárosi gárda magabiztos, 7-1-es győzelmet aratott a Grosics Akadémia ellen. A Gyulasport NKft. U8-as csapata kupagyőzelme mellett egy egyéni elismerést is bezsebelhetett hiszen a torna gólkirályi címét Bardócz Aba érdemelte ki teljesítményével.

– A srácok hozzáállása az egész tornán fantasztikus volt, mindenki tudásához mérten és maximális motiváltsággal futballozott. Nagyon jó volt viszont látni azokat a dolgokat, amit gyakoroltunk edzésről edzésre. A kollégám, Kajári János nevében is mondhatom, jelenleg nincs hálásabb dolog annál, minthogy ezeket a gyerekeket edzhetjük – értékelte a sikert Zsurzs Péter.

A csapat tagjai: Bardócz Aba, Domokos Dániel, Kovács Kevin, Metál András, Pojendán Benett, Révész Zsolt, Roszik Dominik és Valyuch János.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)