Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Heti premier a Center moziban a Mátrix: Feltámadások

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • MAGAZIN • 2021. december 22. 17:00
Heti premier a Center moziban a Mátrix: Feltámadások
December 23–29. között a következő filmeket vetítik a Csaba Centerben

Heti premier a Center moziban a Mátrix: Feltámadások című amerikai sci-fi ,akció

Forrás: game-news24.com

Heti premier a Center moziban a Mátrix: Feltámadások (szinkr. amerikai sci-fi ,akció) 12.15, 17.15, 20.15-kor, december 24-én 11.45-kor. (szinkr. amerikai sci-fi, akció) VILÁGPREMIER! Neo nem halt meg. A Mátrix működik, de megújult, erősebb és biztonságosabb, mint valaha. Az élet megy tovább. Vannak hősök, akik képesek a feltámadásra. Vannak szörnyű erők, amelyek ellen mindig újra harcba kell szállni. És van néhány nagy titok, amelynek segítségével a hősök vállalhatják a harcot, és szembeszállhatnak azzal, aki/ami az elpusztításukra tör. Legfeljebb maguk sem értik, hogy történik mindez.

14.30-kor Karácsonyi mese (szinkr. svéd vígjáték) PREMIER! Egy svéd kisváros a negyvenes években ünnepi fényekkel díszítve várja a karácsonyt. A városka jómódú áruháztulajdonosának fia, Karl-Bertil Johnsson a postán dolgozik, csomagokat pakol. A tizennégy éves fiú jövőjét jó előre eltervezte az apja, vár rá a családi örökség. A tinédzser egy nap véletlenül összeakad a szegény sorsú Verával, aki árvaházban tengeti hétköznapjait. A fiú rádöbben, hogy sokan vannak, akik kevésbé szerencsések és jómódúak, mint ő, ezért elhatározza, hogy titkos példaképe, Robin Hood tetteit utánozva ellopja a gazdagok karácsonyi csomagjait és elviszi azokat az igazán rászorulóknak.

18.30-kor Az örökbeadás (angol-olasz-román dráma) A harmincas évei közepén járó egyedülálló apa, John (James Norton) a lehető legtöbbet szeretné a kisfiának nyújtani. Amikor a férfi megtudja, hogy egy betegség miatt csupán néhány hónapja van hátra, kétségbeesett keresésnek indul, hogy új szülőket találjon, és biztosítsa a gyermeke jövőjét az ő halála utáni időkre is. A szívbemarkoló és felemelő alkotásban egy írországi, egyszerű munkás mutat példát sokaknak felelősségtudatból, önzetlenségből és a szeretet erejéből.

14.45, 17.45, valamint december 24-én 11.00-kor 3D-ben és 20.45-kor 2D-ben Pókember: Nincs hazaút (amerikai sci-fi, akció) Pókembernek sok és sokféle kalandja volt már, de ilyen még soha. Lekerült róla a maszk, a világ megtudta, kicsoda ő igazából, és most egy egészen új veszéllyel is számolnia kell: a nyilvánossággal. Többé nem tudja, kényelmesen kettéválasztani a magánéletét és a szuperhős-világot. Doktor Strange-hez fordul segítségért, de attól csak még jobban megkavarodik a helyzet. Pókembernek olyan veszélyekkel kell megküzdenie, amelyeknek a létezéséről eddig nem is tudott. De ha túléli őket, talán jobban megérti, mit jelent igazából pókembernek lenni.

a King’s Man – A kezdetek című angol-amerikai kaland, akció

Forrás: hu.ign.com

13.45, 18.30, 21.00-kor, december 24-én 11.30-kor King’s Man – A kezdetek (szinkr. angol-amerikai kaland, akció) PREMIER! Mikor a történelem legszörnyűbb zsarnokai és bűnöző lángelméi összegyűlnek, hogy háborút kirobbantva emberek milliót tüntessék el a föld színéről, egyetlen férfi képes rá, hogy versenyt kell futva az idővel megállítsa őket. Fedezd fel, miként született a legelső független hírszerző ügynökség a King’s Man – A kezdetekben.

16.15-kor Énekelj! 2. (szinkr. amerikai családi animációs) Az Illumination nagy sikerű, zenés animációs filmje folytatódik nagy álmokkal és káprázatos slágerekkel, hiszen az elszánt koala, Buster Moon, és az ő állati sztárcsapata az eddigi leglátványosabb szuperműsorukra készülnek a világ szórakoztatóiparának csillogó fővárosában. Csak egy bökkenő van: először meg kell győzniük a világ legzárkózottabb rocksztárját (az eredetiben a legendás ikon, Bono a hangja), hogy csatlakozzon hozzájuk. Buster és csapata sikerre vitte az Újhold Színházat, de Buster nagyobb trófeát szemelt ki magának: új műsorral akar előrukkolni a Kristálytorony Színházban a csillogó-villogó Redshore Cityben.

12.30-kor Encanto (szinkr. amerikai animációs vígjáték) A Walt Disney Animation Studios új filmje, az Encanto egy különleges családról szól, a Madrigalokról, akik rejtve élnek Kolumbia hegységeiben. Mágikus otthonuk egy nyüzsgő városkában található, a csodákkal és bűbájjal teli Encantóban. Encanto varázsa a család minden gyermekét egyéni tehetséggel áldotta meg, az emberfeletti erőtől a gyógyítóerőig – minden gyermeket, kivéve egyet, Mirabelt. Ám mikor Mirabel felfedezi, hogy Encanto varázsát veszély fenyegeti, úgy érzi, hogy ő, az átlagos Madrigal lehet kivételes családjának egyetlen reménye.

16.30, 20.30-kor Nagykarácsony (magyar romantikus vígjáték) A film főszereplője Arnold, a többszörösen kitüntetett tűzoltó, akinek egy balul elsülő romantikus lánykérés következtében összeomlik az élete. Korábbi érdemeire való tekintettel kihelyezik egy karácsonyi vásárba ügyeletes tűzoltónak, ahol egy iskolai előadás előkészületeibe csöppen. Arnold utálja ezt a helyzetet: a karácsonyi felhajtást álszentnek, a műsort pedig idegesítőnek tartja. De a kezdeti csaták után megbékél a vásár furcsa árusaival és a gyerekelőadás szétszórt rendezőjével, Eszterrel. Az érzelmileg felfokozott karácsonyi készülődés lassan rádöbbenti, nem csupán a tériszonyát kell legyőznie, hogy új életet kezdhessen.

12.45, 15.15-kor, december 24-én 11.15-kor Clifford, a nagy piros kutya (szinkr. amerikai-kanadai családi animációs) PREMIER! Amikor az általános iskolás Emily Elizabeth azt kívánja, hogy a kis piros kutyája legyen nagy és erős, nem arra számít, hogy amikor felébred, egy négy méter magas kutyát talál a kis New York-i lakásban. Mivel mindenképp meg akarja tartani szeretett kedvencét, Emily elindul, hogy felkeressen egy varázslatos állatgondozót, aki reményei szerint képes visszaállítani Clifford eredeti méreteit. Miközben a várost járja felelőtlen bácsikájával, Caseyel, az iskolatársával Owennel, és Clifforddal, a nagy piros kutyával, Clifford méretének híre eljut egy gonosz tudós fülébe, aki úgy dönt, hogy megkaparintja az állatot.

a Clifford, a nagy piros kutya című amerikai-kanadai családi animációs film

Forrás: 24.hu

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)