Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Videós találkozóval és előadással is várják a gyulaiakat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • MAGAZIN • 2021. november 17. 13:00
Videós találkozóval és előadással is várják a gyulaiakat
Programajánló

KAMARATEREM

November 24-én, szerdán 19 órától az Ingmar Bergman Jelenetek egy házasságból című művéből készült darabot láthatja a közönség, a Soproni Petőfi Színház és a Csavar Színház koprodukciójában, Gál Tamás és Kiss Szilvia szereplésével. Az előadást a Jászai-díjas Pataki András rendezte. Jegyek 2900 forintért válthatók. Nyisztor János (NEStor) képzőművész Textúrák nélkül című kiállítása december 6-ig látogatható a kamaraterem előterében.   

MŰVELŐDÉSI HÁZ

November 20-án, szombaton 8 órától videós találkozót tartanak a művelődési házban DoggyAndi, OwnMcKendry, zsDav, Jánosik Gergő, Rolix, Zsomac és MesterMC részvételével. Jegyek elővételben 2000 forintért kaphatók a helyszínen, előzetesen, online megváltva pedig 1800 forintba kerülnek.

VIGADÓ

November 26-án, pénteken 19 órától tartják a Kognitív károsodás problémaköre időskorban – eredmények és teendők című tudományos-szakmai továbbképző konferencia zárórendezvényét. November 27-én, szombaton 21 órától a Müller Péter Sziámi AndFriends lesz a Kultúr Cafe 48 vendége. Jegyek a helyszínen 2800 forintért, elővételben, az Erkel Ferenc Művelődési Központ jegypénztárában 2500 forintért válthatók.

SÍK-TANYA

November 27-én, szombaton 13 órától a téli madáretetésről szóló előadásra és közös madáretető-készítésre várják a gyerekeket és a felnőtteket a Sík-tanyán. A rendezvény keretében két új táblát helyeznek ki a Tündérerdő tanösvényen. A programok ingyenesen látogathatók. 

VÁROSI ADVENT

November 28-án, vasárnap 15 órakor nyit az adventi vásár a Harruckern téren. 16 órától Gulyás László vándormuzsikus A kenyér meséje című interaktív, zenés előadását láthatják a gyerekek, 16.45-től pedig Hangya Levi és Tücsök Peti zenés gyermekműsora várja a legkisebbeket. 17.45-től az Erkel Ferenc Vegyeskar ad műsort, 18 órától ünnepi köszöntő hangzik el. 18.45-kor a jelenlévőket a Kossuth téri szökőkúthoz invitálják, ahol ünnepi gyertyagyújtást tartanak. Közreműködik: a Karácsonyi János általános iskola gyermekkórusa. 

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)