Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Költözik a gyerekkönyvtár

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • S. E.HÍREK • 2021. november 15. 15:50
Költözik a gyerekkönyvtár
Mutatjuk a részleteket

A Mogyoróssy János Városi Könyvtár földszinti előadótermébe költözik ideiglenesen a bibliotéka gyerekrészlege, melyet az Emberi Erőforrások Minisztériumának 15 millió forintos támogatásából újítanak fel a jövő év elején.

Dézsi János igazgató elmondta: a munkálatok miatt a könyvgyűjtemény nagyobb részét, elsősorban a kölcsönözhető kiadványokat a földszinti előadóteremben helyezik el. Az átköltöztetés ideje alatt, november 22-től egy héten át átmenetileg szünetel a gyerekkönyvek kölcsönzése.

Hozzátette: a korábban kikölcsönzött könyveket ebben az időszakban is vissza lehet vinni, és a Mini Sakk Akadémia programját is megtartják a zenei könyvtár termében. A központi könyvtár egyéb szolgáltatásai szintén igénybe vehetők majd a költöztetés ideje alatt.

A tervek szerint a gyerekeket november 29-től fogadják az előadóteremben, ahol a felújítás befejezéséig, várhatóan jövő március végéig biztosítják a gyerekkönyvtári szolgáltatásokat. Az ideiglenes gyerekrészlegbe a könyvtár szárazkapuja felől lehet majd bejutni.

A gyerekkönyvtári programokat, a Mini Sakk Akadémiát, a Logiklubot és a gyöngyfűző szakkört szintén az előadóteremben tartják a meghirdetett időpontokban.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)