Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Országos határrendészeti összesítő: 405 határsértő

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • HÍREK • 2021. november 13. 08:08
Országos határrendészeti összesítő: 405 határsértő
Az ORFK Kommunikációs Szolgálatának tájékoztatója

A szolgálatot teljesítő rendőrök november 12-én összesen 405 határsértőt tartóztattak fel, és 15 embert megakadályoztak az ország területére történő illegális belépésben.

Bács-Kiskun megyében a rendőrök 17 esetben 133 határsértőt tartóztattak fel Kelebia, Kiskunfélegyháza, Tompa, Balotaszállás, Bácsbokod, Vaskút, Sükösd, Hercegszántó, Katymár, Baja, Hercegszántó-Hóduma, Bácsborsód és Sárhát közigazgatási területén.

Csongrád-Csanád megyében a járőrök 30 esetben 237 határsértőt állítottak meg Ruzsa, Szeged, Szőreg, Öttömös, Röszke, Ásotthalom, Kübekháza, Mórahalom, Újszentiván, Szeged-Szőreg és Pusztamérges közigazgatási területén.

Győr-Moson-Sopron megyében két esetben hét határsértőt tartóztattak fel Hegyeshalom közigazgatási területén.

Tolna megyében két esetben kilenc határsértőt állítottak meg Bogyiszló közigazgatási területén.

Vas megyében egy esetben három határsértőt tartóztattak fel Bucsu közigazgatási területén.

Veszprém megyében három esetben 16 határsértőt állítottak meg Kamond, Pápateszér és Pápatapolca közigazgatási területén.

Az illegális migránsok ellenőrzésük során szír, afgán, algériai, iraki, iráni, tunéziai, pakisztáni, palesztin, indiai, jemeni, szudáni, marokkói, líbiai és török állampolgárnak vallották magukat, azonban sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni. A rendőrök a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően visszakísérték őket az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

Az elmúlt 24 órában egy esetben összesen 15 embert akadályoztak meg a rendőrök a hazánk területére történő illegális belépésben, Bács-Kiskun megyében. Magyarország területén az elmúlt 24 órában tiltott határátlépés miatt három embert fogtak el, egy esetben közokirat-hamisítás, hét esetben embercsempészés miatt indult büntetőeljárás.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)