Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Fagyállóval mérgezte meg apósát egy szarvasi férfi

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • HÍREK • 2021. november 10. 12:30
Fagyállóval mérgezte meg apósát egy szarvasi férfi
Rendőrségi hírek Békés megyéből

Forrás: police.hu

Fagyállóval mérgezte meg apósát egy szarvasi férfi, aki azt hitte, hogy megúszhatja az emberölést, azonban a Békés megyei rendőrök azonban kinyomozták, mi történt – írta meg a police.hu.

Sörösüvegbe töltött folyadéktól lett rosszul a férfi szeptember 14-én reggelre, kórházba szállították, de szeptember 26-án elhunyt. Kiderült, hogy fagyállót ivott, amelyet úgy csomagoltak be, mintha a születésnapjára készült ajándék lett volna.

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói kiderítették, hogy a folyadékot a férfi veje vitte neki, aki a kihallgatásán elismerte, hogy zavarta apósa alkoholista életmódja, ezért úgy döntött, eltávolítja a családból. Azt hitte, a mérgezés nem derül ki, ezért fagyállót kért egy ismerősétől, csatos sörösüvegbe töltötte, majd becsomagolta. Egy cédulára ráírta, hogy születésnapja alkalmából fogadja szeretettel, majd két keresztnévvel alá is írta a jókívánságot.

A 35 éves férfi úgy adta át a csomagot, hogy a postaláda előtt találta, ő csak felvitte a lépcsőházból. Másnap hívta a felesége szüleit, akkor mondta el neki az anyósa, hogy a férje kórházba került. A férfi azt állítja, hogy ekkor már megbánta tettét, de apósa tizenkét nappal később meghalt.

A férfit a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya előre kitervelten, aljas indokból elkövetett emberölés bűntett megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vette.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)