Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Bérczesi Róbert ad szólókoncertet a művelődési központban

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • MAGAZIN • 2021. október 13. 13:00
Bérczesi Róbert ad szólókoncertet a művelődési központban
Programajánló

Október 16-án, szombaton Bérczesi Róbert ad szólókoncertet a művelődési központ 2. emeletén

Forrás: fulesbagoly.blog.hu

MÚZEUMOK ŐSZI FESZTIVÁLJA

Szeptember 30. és november 1. között öt gyulai kiállítóhely összesen 48 programelemet kínál a Múzeumok Őszi Fesztiválja keretében. A részletes programsort az érdeklődők megtalálják a gyulakult.hu oldalon, a kiállítóhelyeken, valamint azok online felületein. Október 15-én, pénteken 17 órától A tudatos élet és a művészet kapcsolata címmel Szicsek Margit klinikai szakpszichológus tart előadást a Kohán Képtárban. A programon belépőjeggyel lehet részt venni.

VÁROSI KÖNYVTÁR

Október 14-én, csütörtökön Összetartozunk címmel tart konferenciát a tízéves Boróka Magyar–székely Kulturális Egyesület a könyvtárban. 15 órakor Bokor Ildikó, az egyesület elnöke nyitja meg a földszinti előadóteremben rendezvényhez kapcsolódó tematikus kiállítást. 15.30-tól Rozványi Dávid író tart előadást, 16.30-tól Farkas Wellmann Éva József Attila-díjas költő Magaddá rendeződni című kötetét mutatják be a Simonyi olvasóteremben. A szakmai nap záróprogramját a Gyulai Várszínház kamaratermében tartják 19 órától. Október 15-én, pénteken 17 órától Bagyinszki Zoltán Szecesszió című albumát mutatják be a Simonyi olvasóteremben. A szerzővel Fodor György beszélget.

MŰVELŐDÉSI KÖZPONT

Október 16-án, szombaton Bérczesi Róbert ad szólókoncertet a művelődési központ 2. emeletén.

TÁJVÍZHÁZ

Hurguly-Szabó György pirográfus tárlata október 31-ig látogatható a Tájvízház időszaki kiállítási termében.

KAMARATEREM

Október 14-én, csütörtökön 18.30-kor nyílik meg Nyisztor János (NEStor) képzőművész Textúrák nélkül című kiállítása a Gyulai Várszínház kamaratermében. Október 14-én, csütörtökön 19 órától Görgey Gábor Hol a stukker? című vígjátékát mutatják be a Boróka Magyar–székely Kulturális Egyesület és a gyulai Várszínház szervezésében. Október 15-én, pénteken 19 órától a Hasadék című filmet vetítik le, majd közönségtalálkozót tartanak Krasznahorkai Balázs rendezővel és Kovács Lajos színművésszel.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)