Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Nemes küzdelemben váltott zöldre a Zöldi-Tóth csapat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2021. október 04. 14:00
Nemes küzdelemben váltott zöldre a Zöldi-Tóth csapat
CZ-Gyulasport NKft.–OXXO Energy Orosházi NKC U22 30-23 (16-12)

A CZ-Gyulasport NKft. kézilabdacsapata az NB II.-es bajnokság harmadik fordulójában az OXXO Energy Orosházi NKC U22 együttesét látta vendégül október 2-án. A fürdővárosi gárda az NB I.-es orosházi gárda második csapatával nézett farkasszemet.

kőkemény védekezéssel állta útját riválisának a gyulai gárda

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

CZ-Gyulasport NKft: Antal X., Csapó-Kovács H. (6/2), Farkasinszki D. (2), Ladics V., Papné Lukoviczki B., Milyó A. (6), Szabó K. (8). Csere: Makoviczki F., Anderlik A., Hős K. (6/2), Kertes S., Kovács K., Lukács N., Németh Cs., Volent L. és Vozár M. (2). Vezetőedző: Zöldi-Tóth Katalin.

A gyulai együttes kiválóan kezdte a bajnokságot, a nyitó fordulóban villámléptekkel száguldott át a XVI. Ker. NKSE csapatán. Zöldi-Tóth Katalin gárdájának a folytatásra azonban már nem sikerült átvinnie lendületét, nagy csatában veszített mérkőzést a csorvási arénában. A fürdővárosi gárda vezetőedzője a mérkőzés előtt elmondta, csapatának csakis saját játékával kell foglalkozni a soros fordulóban, ki kell javítania a múlt héten elkövetett hibákat.

A hazai gárda mindent meg is tett azért, hogy kiszolgálja közönségét. Zöldi-Tóth Katalin alakulata kőkemény védekezésével rendre megzavarta az orosházi együttest, villámgyors támadójátékával pedig már az első percektől magához ragadta a vezetést. A Szabó Kamilla fémjelezte támadósor futószalagon szállította a találatokat, amelynek köszönhetően a hazai gárda a 10. percre 6-2-re ellépett ellenfelétől. A megyei riválist azonban nem fogta meg a kiváló gyulai kezdés, remek játékkal tartotta a lépést a hazai gárdával.

szabó kamilla nyolc góljával magával húzta társait a sikerbe

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

A fürdővárosi alakulat a négygólos félidei vezetés birtokában érkezett vissza a második etapra. A hazai gárda előnye azonban a 43. percben elolvadt, amikor a vendégcsapat 20-20-ra kiegyenlítette az eredményt. A döccenőbe került gyulai csapat kikérte idejét, a szünet után pedig már ismét más felfogásban lépett pályára.

A folytatásban már ügyesen kikerülte a gödröket a fürdővárosi csapat, a nyolc gólig jutó Szabó Kamilla, valamint a kiváló napot kifogó Antal Xénia repítette gárda végig tartani tudta fiatal és lelkes riválisát.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

– A mérkőzés eleje kicsit döcögősen indult, de amikor védekezést váltottunk, át is tudtuk venni az irányítást. A labdaeladás és a technikai hiba még mindig sok volt. A héten sok beteg volt a keretben, de a lányok ma szívvel küzdöttek. Viszont a második félidő elején, ahogy forgattam a csapatot kicsit szétestünk, ez az, amit jó lenne, ha még tudnánk javítani. Több koncentrációt várnék el a padról beálló játékosoktól. Akkor leszünk jó csapat, ha mindenki tud hozzá tenni és nem elvenni. Gratulálok a lányoknak, dolgozunk tovább – értékelt Zöldi-Tóth Katalin.

A CZ-Gyulasport NKft. csapata a tabella negyedik helyén áll, a folytatásban pedig a Gyomaendrődi NKSE csapatával néz majd szembe.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)