Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Az élre tör az NB I.-es tekecsapat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2021. október 03. 13:00
Az élre tör az NB I.-es tekecsapat
Gyulai SE Dig-Build–Nádújfalu KSE 6-2 és Gyulai SE Dig-Build–Nádújfalu KSE ifjúsági 1-3

Az NB I.-es tekebajnokság ötödik fordulójában a Gyulai SE Dig-Build csapata a Nádújfalu KSE együttesét várta a bábuk elé. A fürdővárosi gárda felnőtt együttese az élmezőnyt célozta meg soros riválisa ellen.

A gyulai egyesület tekecsapata a tabella 6. helyéről várta riválisát, a nádújfalui alakulat a dobogó alsó harmadából érkezett a találkozóra. A Nyári Krisztofer, Schriffert Károly, Schriffert Dániel, Baksa Imre, Czégény Csaba és Schriffert Roland alkotta gárda egy bátonyterenyei döntetlen után lépett a bábuk elé.

A két együttes alaposan megküzdött a végső sikerért, felváltva nyerték párharcaikat. A négy győzelmet számláló hazai gárda a csapatpontokat is megszerezte, így fölényessé tette sikerét.

A Gyulai SE Dig-Build felnőtt csapata győzelmével közelebb lépett a tabella első helyéhez, ahonnan a Kazincbarcikai Vegyész Teke SE otthonába utazik.

A fürdővárosi klub ifjúsági csapata a bátonyterenyei arénában elszenvedett vereség után várta riválisát. A Tóth Szabolcs és Zsótér Márton alkotta együttes 1-1-es döntetlenre végzett riválisával, ám a Nádújfalu SE gárdája a csapatpontoknak köszönhetően behúzta a győzelemért járó pontokat.

A Gyulai SE Dig Build ifjúsági csapata a következő fordulóban a Kazincbarcikai Vegyész Teke SE otthonában javíthat mérlegén.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)