Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Meggyőző játékot vár csapatától Sajben Gábor

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2021. szeptember 30. 15:00
Meggyőző játékot vár csapatától Sajben Gábor
A Clean-Way Gyulai Termál FC csapata a Szarvasi FC 1905 együttesét fogadja október 2-án

A Megye I.-es bajnokság negyedik fordulójában a Clean-Way Gyulai Termál FC csapata a Szarvasi FC 1905 együttesét fogadja október 2-án az Id. Christián László Városi Sporttelepen. Sajben Gábor fiatal gárdája a hullámvölgyben lévő riválisa ellen folytatná lendületes sorozatát.

folytatná győzelmi sorozatát a gyulai felnőttcsapat

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

A hazai gárda a bajnoki lista 4. helyéről várhatja a bajnokság folytatását, egy mérkőzéssel kevesebbet játszva a mezőny tagjainál. A Sajben Gábor vezette együttes kiváló sorozatot tud felmutatni, zsinórban negyedik győzelmét aratta orosházi riválisa ellen. A soros ellenfél nem kezdte jól az évadot, négy veresége mellé csupán egy győzelmet és két döntetlent tud felmutatni.

A gyulai szurkolók ezúttal is gólparádéban reménykedhetnek, a fürdővárosi együttes támadósora az elmúlt négy mérkőzésen 21 találatot ért el.

– Ismerjük a szarvasi csapat erősségeit, egyénileg remek játékosok alkotják. Talán csapatszinten nem úgy működik a gépezetük, mint az elmúlt sikeres éveikben. Igyekszünk kihasználni az esetleges gyengébb pontjaikat és remélhetőleg kitart a lendületünk. Amire figyelnünk kell, amellett, hogy jó dolog, ha a fiatal csapatom elhiszi, hogy bárki ellen van esélyünk az, hogy nem elégedhetünk meg ennyivel. Csalódott lennék, ha nem folytatnánk azt a játékot, amit ez a csapat tud és mutat hétről-hétre. Ebben bízva csak a győzelem elfogadható hazai pályán. Tiszteljük az ellenfelünket, így elmondható, hogy az elmúlt hetek eredményeitől függetlenül még mindig egy presztízsmérkőzésről beszélhetünk. Két héttel ezelőtt is sokat jelentett a srácoknak a meccs közbeni szurkolás. Várjuk szeretettel a szurkolóinkat, mindent meg fogunk tenni, hogy folytassuk az utat, amin elindultunk – értékelt Sajben Gábor.

A Clean-Way Gyulai Termál FC csapata 15 órakor néz szembe ellenfelével.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)