Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Botlott a felnőtt gárda, győzelemmel rajtolt az ificsapat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2021. szeptember 27. 15:00
Botlott a felnőtt gárda, győzelemmel rajtolt az ificsapat
Csorvási SK–CZ-Gyulasport NKft. 24-21 (10-10) és Csorvási SK–CZ-Gyulasport NKft. 22-33 (13-16)

A CZ-Gyulasport NKft. kézilabdacsapata az NB II.-es bajnokság második fordulójában a Csorvási SK együtteséhez utazott szeptember 26-án. A fürdővárosi gárda a kiválóan ismert megyei riválisa ellen lépett pályára.

a gyulai védelem ezúttal sebezhető volt (kÉpünk az előző fordulóban készült)

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

CZ-Gyulasport NKft.: Antal X., Csapó Kovács H. (1), Hős K. (3), Laurinyecz E. Milyó A. Nagy P. (2), Szabó K. (3). Csere: Makoviczki F., Farkasinszki D. (5), Ladics V. (3), Lukács N. Papné Lukoviczki B. (1), Mitykó B. (1), Németh Cs., Volent L. (2/1) és Vozár M. Vezetőedző: Zöldi-Tóth Katalin.

Zöldi-Tóth Katalin együttes a bajnokság nyitányán fővárosi riválisával kezdett, ahol a fiatal játékosokkal teletűzdelt fürdővárosi együttes lendületből lépett át ellenfelén. A gyulai gárda a folytatásban az általa kiválóan ismert csapattal nézett szembe, a két rivális a felkészülés során több alkalommal is megmérkőzött egymással. A csorvási együttes is jól kezdte a szezont, szoros mérkőzésen gyűjtötte be győzelmét.

A gyulai gárda alapemberét elveszítve érkezett a találkozóra, Szögi Tímea kiválása alaposan rányomta bélyegét az együttesre. A párharc már a kezdetektől szorosan alakult, a két rivális 10-10-es félidővel vonult pihenőre.

A Farkasinszki Dominika által hajtott vendégcsapat sok hibával támadta végig a mérkőzést, a védelem pedig nem tudta tartani a 11 gólt szerző Baráth Bertát. A hazai gárda a második félidőben jobban ki tudta használni a gyulai együttes hibáit, így háromgólos győzelmet aratott riválisa felett.

– Nagyon nehéz bármit is mondjak. Ilyen gyenge kezdést és mérkőzést utánpótlás mérkőzéseken lát az ember. Nem tudom, hogy a lányok miért izgulnak és miért nem azt csinálják, amit tudnak. Nagyon nem járunk jó úton, de felkészültem erre. Ha egy fontos játékosodat elviszik, azt nagyon nehéz pótolni, azon vagyunk, hogy megoldjuk a helyzetet. Akarat és hit nélkül azonban nehéz, most is csak utolsó tíz percben volt az, amit kértem. Nagyon sokat edzünk, de ennek most még nem nagyon látom a gyümölcsét – értékelt Zöldi-Tóth Katalin.

A CZ-Gyulasport NKft. csapata az OXO Energy Orosházi NKC U22 együttesét látja vendégül október 2-án.


A fürdővárosi egyesület fijúsági gárdája a csorvási arénában kezdte a bajnoki szezont. A Zöldi-Tóth Katalin és Riczu Antónia vezette együttes már az első félidőt is előnnyel zárta, a folytatásban pedig szélesebbre nyitotta a két csapat közötti ollót.

A Gyulasport NKft. korosztályos csapata a következő körben a győzelemmel kezdő Túrkevei VSE együttesét várja a Prohászka Zsolt Városi Tornacsarnokba.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)