Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Behúzta első győzelmét a gyulai asztalitenisz-csapat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2021. szeptember 27. 13:00
Behúzta első győzelmét a gyulai asztalitenisz-csapat
Jászkun Volán Sport Klub Kft.–Gyulai Asztalitenisz Klub 8-10

Az NB II.-es asztalitenisz-bajnokság délkeleti csoportjának harmadik fordulójában a Gyulai Asztalitenisz Klub a Jászkun Volán Sport Klub Kft. együtteshez utazott szeptember 26-án. A fürdővárosi gárda két vereség után állt az asztalok elé.

Fotó: Gyulai Hírlap – Oláh Szabolcs

A gyulai együttes nem kezdte jól a bajnokságot, szegedi és dunaharaszti riválisa ellen sem sikerült pontot szereznie. A fürdővárosi együttes a folytatásban az élmezőnyben álló szolnoki gárda ellen lépett az asztalok elé.

A találkozó szoros mérkőzésekkel indult, a két rivális felváltva húzta be a párharcokat. A fürdővárosi együttes a folytatásban zsinórban négy sikert is begyűjtött, amely után tovább folyt a harc a végső győzelemért. Az utolsó párharcokra sem csillapodott a két rivális csatája, a forduló végén azonban a vendégcsapat örülhetett a bajnoki pontoknak. A fürdővárosi csapatból kiemelkedik Styr György teljesítménye, aki négy győzelemmel segítette sikerhez csapatát.

Gyulai győztesek: Styr 4, Sarkadi 2, Dihel 2, dr. Várady 1, Styr-Sarkadi páros.

A Gyulai Asztalitenisz Klub együttese a következő fordulóban a Kecskeméti Spartacus SK és Közösségi Tér csapatával találkozik.  

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)