Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Gólpárbajban vesztettek pontokat az NB II.-es Amazonok

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2021. szeptember 20. 12:30
Gólpárbajban vesztettek pontokat az NB II.-es Amazonok
Gyulai Amazonok–Eger SE 3-5 (1-4)

Az NB II.-es női labdarúgó-bajnokság negyedik fordulójában a Gyulai Amazonok csapata az Eger SE együttesét fogadta szeptember 18-án.  A fürdővárosi gárda a bajnokság újoncával nézett szembe az Id. Christián László Városi Sporttelepen.

nagy csatákban állnak helyt a gyulai amazonok

Fotó: Gyulai Amazonok

Gyulai Amazonok: Kósa Noémi, Szappanos Katalin (Barthalos Nóra), Csalánosi Anada, Paál Dalma, Lovas Laura, Molnár Ágnes, Sovány Dorina, Szerb Katalin, Hack Fanni (Bartha Boglárka), Mezei Virág (Szabó Tünde) és Molnár Kitti (Lehóczki Noémi). Vezetőedző: Molnár Zoltánné.

A fürdővárosi gárda nagy csatával kezdte a bajnokságot, amikor a DVSC-DEAC együttesével vívott gólgazdag párharcot. Molnár Zoltánné együttese a folytatásban a bajnokság újoncaként felálló egri riválissal nézett szembe.

A találkozó elejét kiválóan kezdte a gyulai csapat, sorra alakította ki helyzeteit az egri gárda térfelén. A sorra kimaradó lehetőségek a 23. percben érettek góllá, amikor Szerb Katalin értékesítette ziccerét. A válaszra nem kellett azonban sokat várni, Bíró Petra hat perccel később kiegyenlítette a találkozó állását. 1-1.

A találat után teljesen leblokkolt a hazai együttes, az egri csapatból három perc alatt három játékos is feliratkozott a góllövők közé. 1-4.

A térfélcsere előtt Molnár Zoltánné rendet rakott játékosai között, így egy teljesen más arcát mutatta a hazai csapat a második félidőben. Lehóczki Noémi és az újonnan érkező Szabó Tünde remekül szállt be a mérkőzésbe, a támadó szellemben futballozó gárda azonban nem tudott javítani helyzetkihasználásán.

Egy szögletet követő ütközésben a gyulai gárda kapusa a földön maradt, a játékvezető nem ítélt kapustámadást, a vendégek csatára pedig behelyezte az üres kapuba a játékszert. 1-5.

Molnár Ágnes csapatkapitány a találkozó 75. percében büntetőt hibázott, a gyulai gárda azonban tovább indította a támadásait. Lehóczki Noémi a 76. percben szépíteni tudott, Szerb Katalin pedig a lefújás előtt öt perccel 3-5-re módosította az eredményt.

– Nagyon csalódott vagyok, hiszen 30 perc alatt el kellett volna dönteni a találkozót. Az első félidőben ért minket egy ötperces rövidzárlat, melyben én is hibáztam, a háromgólos hátrányból pedig úgy érzem, mentálisan nem tudott felállni fiatal csapatunk. A második félidőben is látványosabban, kreatívabban játszottunk ellenfelünknél, ennek ellenére míg ők hat helyzetből öt gólt szereztek, nekünk a kihagyhatatlan is kimaradt a mai napon. Nagyban hozzájárult 2 látványos játékvezetői hiba is ahhoz, hogy a lányok feszülten és pontatlanul kezdtek el játszani. Rendet kell tenni a fejekben, dolgoznunk kell tovább, hiszen rengeteg idő és lehetőség van még javítani. Nem csüggedünk, tanulunk a hibákból és a kiváló hozzáállásnak idővel meg lesz az eredménye – értékelt Molnár Zoltánné.

A Gyulai Amazonok NB II.-es csapata a következő fordulóban a Nyírbátori LSE otthonában javíthat mérlegén.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)