Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - A hazai gárda végzett az emléktorna első helyén

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2021. szeptember 06. 13:00
A hazai gárda végzett az emléktorna első helyén
Négy csapat nézett szembe egymással a Mahler Brigitta Kézilabda Emléktornának

Idén is a Prohászka Zsolt Városi Tornacsarnok adott otthont a Mahler Brigitta Kézilabda Emléktornának szeptember 4-én. A fürdővárosi kézilabdatársadalom ismét színvonalas kézilabdacsatákkal emlékezett meg a fiatalon elhunyt beállósról.

tornagyőzelemmel hangolt a bajnokságra a Zöldi-tóth-csapat

Fotó: Gyulasport NKft.

A megemlékezésen részt vettek Brigi szülei, dr. Varga Erzsébet és Mahler Ferenc, valamint kisfia, Máté is. A Békés Megyei Szövetséget Fabulyáné Kovács Tímea elnök, a gyulai játékos felfedezője képviselte.

Az idei tornán négy együttes nézett szembe egymással. A hazai gárda mellett a Szarvasi NKK, a Gyomaendrődi NKSE és a Szeghalmi NKC vette kezébe a labdát. A résztvevő csapatok kiváló mérkőzésekkel szórakoztatták a szurkolókat, a derbik jól szolgálták a riválisok felkészülését és méltó módon emlékeztek a gyulai játékosra.

Zöldi-Tóth Katalin gárdája a szarvasi riválisával kezdte a tornát, amelyen 19–27-es győzelmet aratott. A folytatásban a már kiválóan ismert gyomaendrődi gárda várta a gyulai csapatot, amellyel ismét kiélezett párharcot vívott. A torna záró mérkőzését a Gyulasport NKft. együttese a Szeghalmi NKC alakulatával nézett szembe.

Az emléktornához méltó színvonalú mérkőzést a hazai gárda 26-32-es győzelemmel zárta, így átvehette a Mahler Brigitta Kézilabda Emléktorna vándorserlegét.

A második helyen a Szeghalmi NKC csapata végzett, a harmadik helyre a Szarvasi NKK együttese érkezett, míg a negyedikként a Gyomaendrődi NKSE zárta a tornát. A kupa legjobb játékosának járó elismerést a szeghalmi Petri Ildikónak nyújtották át, a legjobb kapusnak pedig a gyulai Antal Xénia érdemelte ki teljesítményével.

– Ez a hétvége még nálunk a csapatépítésről szólt, ez a torna pedig nagyban segítette a felkészülésünket. Első és az utolsó meccs volt a legjobb. Kevesebb volt a technikái hiba, mint az elmúlt mérkőzésen, de most viszont a ziccerekkel gyűlt meg a bajunk. Két hét múlva kezdődik a bajnokság, két edzőmérkőzést fogunk még játszani. Gratulálok a lányoknak a tornagyőzelemhez, dolgozunk tovább – értékelt Zöldi-Tóth Katalin.

A torna eredményei: Szarvasi NKK–Gyulasport NKft. 19-27, Gyomaendrődi NKSE–Szeghalmi NKC 29-36, Gyulasport NKft.–Gyomaendrődi NKSE 28-23, Szeghalmi NKC–Szarvasi NKK 24-15, Gyomaendrődi NKC–Szarvas NKK21-29 és Szeghalmi NKC–Gyulasport NKft. 26-32.

A torna végeredménye: 1. Gyulasport NKft., 2. Szeghalmi NKC, 3. Szarvasi NKK, 4. Gyomaendrődi NKSE.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)