Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Sportos cipők nyárra, férfiaknak

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • PR • HÍREK • 2021. július 19. 08:26
Sportos cipők nyárra, férfiaknak
Egy sportcipővel kapcsolatosan sok elvárása lehet az embernek, azonban a kényelem, mint kritérium, minden bizonnyal jelen van

A férfiak sokszor úgy érezhetik, a nekik szóló cipőkínálat közel sincs akkora, mint a nőké. Nos, ez csak félig igaz: annyiféle lábbeli talán valóban nincs, de a meglévő fazonok millió kivitelben állnak rendelkezésükre. Sok férfi hord szívesen sportos cipőket a szabadidejében, sőt, akinél nincs dress code, akár munkába is – nos, ezekből tényleg igen nagy a választék.

A CCC kínálatában rengeteg férfi sportcipő kapott helyet, különböző kialakításban, mintákkal, színekben. Így mindenki megtalálhatja azt a típust, ami igazán idomul a lábához, és persze azt a designt, ami leginkább passzol a ruhatárad egyéb elemeihez, illetve a személyiségedhez.

Mire figyelj, amikor sportcipőt választasz?

Egy sportcipővel kapcsolatosan sok elvárása lehet az embernek, azonban a kényelem, mint kritérium, minden bizonnyal jelen van. De azért ebben messze nem merülnek ki az igények, egy jól megválasztott sportcipő pedig aranyat érhet a mindennapokban.

Ezeket érdemes szem előtt tartani, amikor választasz:

  • A cipő formája. Minden láb más, éppen ezért minden embernek más cipő lehet kényelmes. Mivel valószínűleg hordtál már életedben néhány cipőt, valószínűleg van valami fogalmad arról, hogy mi az a kialakítás, ami a legjobban tud idomulni a lábadhoz. Érdemes ennél maradni, mert biztosan nem fog csalódást okozni. Ugyanakkor, ha megtetszik egy újabb forma, mindenképp érdemes tenni egy próbát, persze figyelembevéve a lábad adottságait. Hátha felkerülhet ez is a listára!
  • A meglévő ruhatárad. A már meglévő ruháidat azért kell figyelembe venned, mert a cipődnek passzolnia kell hozzájuk. Még a legjobb összeállítást is teljesen tönkrevághatod egy hozzá nem illő cipővel, ezért ez nagyon fontos pont. A színek, a minták, a stílusok egyaránt harmonizáljanak egymással, akkor lesz rendben az összkép. De az a minimum, hogy valamilyen koncepciót kövess.
  • A cipő anyaga. Az már félsiker, ha a cipőd nem nyomja a lábadat, de vannak itt azért egyéb tényezők is, például, hogy a lábaid tudjanak szellőzni. Mind tudjuk, milyen következményei vannak annak, ha a lábad bepállik a cipőben – és a szag a kisebbik probléma, sokkal nagyobb gond, hogy nem is egészséges. Nyáron a melegben ez különösen fontos!
  • Színek és minták. Van, akinek a munkahelye is megengedő az öltözéket illetően, mégis, ha nincs is dress code, célszerű visszafogott, semleges színeket választani, számottevő minta nélkül. Fekete, szürke, barna, bézs színekkel nem lehet mellényúlni. A szabadidődben azonban tiéd a pálya, választhatsz bármit, ami tetszik, csak arra figyelj, hogy passzoljon a ruházatodhoz az árnyalat és a minta egyaránt.
  • A sporthoz és az utcára szánt cipőt válaszd külön! Bár sportcipő megnevezés alatt futnak, sok sneaker inkább utcai viseletnek megfelelő, a nagyobb igénybevételt nem bírják. Éppen ezért, ha sportoláshoz szeretnél lábbelit választani, a komolyan sportcipők közt nézz szét, és lehetőleg olyat vásárolj, ami az adott sportág igényeihez megfelelő. Soha ne sportolj az utcai cipődben, nem fogja bírni, és a lábadnak se a legjobb!

Ha körültekintően választod ki a sportcipődet, hosszú időre biztosíthatod a lábad kényelmét!

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)