Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Szanazugban találták meg a szegedi kettős emberölés elkövetőjét

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • HÍREK • 2021. június 21. 13:34
Szanazugban találták meg a szegedi kettős emberölés elkövetőjét
Rendőrségi hírek Békés megyéből

Fotó: police.hu

A rendőrök megtalálták annak a férfinak a holttestét, aki a megalapozott gyanú szerint megölte két ismerősét szombaton éjszaka Szegeden. A férfi önkezével vetett véget életének, holttestét és az elkövetés eszközét a Békés megyei Szanazugban találták meg – írja a police.hu.

A férfi június 19-én éjszaka több lövéssel végzett áldozataival. A sértettekre egy nappal később, vasárnap este a hozzátartozók találtak rá. A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya és a Szegedi Rendőrkapitányság munkatársai rövid időn belül azonosították a bűncselekménnyel megalapozottan gyanúsítható férfit, akinek felkutatását a Terrorelhárítási Központ munkatársaival közösen kezdték meg. A nyomok Békés megyébe vezettek, így a hajtóvadászatba a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya is bekapcsolódott.

A kutatás hétfő délelőttig tartott, amikor a Készenléti Rendőrség Légirendészeti Szolgálatának helikoptere észlelte a férfi autóját Szanazug térségében. A rendőrök megtalálták a férfit, aki önkezével vetett véget az életének. Az elkövetés eszközét lefoglalták.

Az ügyben több emberen elkövetett emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt folyik eljárás a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányságon.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)