Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Hazai sikerrel harcol a bajnoki címért az U19-es futsalcsapat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2021. május 06. 17:00
Hazai sikerrel harcol a bajnoki címért az U19-es futsalcsapat
Gyulasport NKft.–Gyomaendrődi FC 5-2 (0-1)

A Békés megyei U19-es futsalbajnokságban szereplő Gyulasport NKft. korosztályos csapata a Gyomaendrődi FC együttesével találkozott május 5-én. A Szabó Attila irányította együttes a bajnoki címért folyó versenyfutásban várta riválisát.

magabiztosan gyűjtötte be pontjait a korosztályos együttes

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Gyulasport NKft.: Szász György, Kocsis Bálint, Oszlács Márton, Magyar Gergő ás Rostás András. Csere: Borbáth Norbert, Máté Tamás, Szabó Máté, Balázs Máté és Boros Tamás. Edző: Szabó Attila.

A gyulai gárda a tabella ötödik helyéről kvalifikálta magát a felsőházba. Szabó Attila együttese az alapszakasz ezüstérmesként érkező riválisát várta a gyepre. Mindkét együttesnek fontos volt a győzelemért járó pontok megszerzése, így kiváló mérkőzésre volt kilátás.

A felek teljes gázzal kezdték a találkozót, mindkét gárda agresszív támadással és kemény védekezéssel próbálta riválisára erőltetni akaratát. A presztízscsatának is beillő találkozót a vendégcsapat kezdte jobban, a 25. percre kétgólos előnyt harcolt ki magának.

A folytatásban már csak egyetlen csapat volt a pályán, a hazai együttes a kapujához szegezte ellenfelét. A 29. percben Boros Tamás indította el a gyulai gólzáport, amelynek végén Balázs Máté állította be az 5-2-es végeredményt.

Gyulai gólszerzők: Boros Tamás 3, Magyar Gergő és Balázs Máté.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

– A futsalbajnokság talán legjobb képességű csapatával találkoztunk. Mindkét együttes nagy vehemenciával vetette bele magát a küzdelembe. Talán a vendégek agresszívabbak voltak, aminek meg is lett az eredménye. A második félidőben mindent egy lapra feltéve beszorítottuk ellenfelünket a kapuja elé, így hamar megfordítottuk a mérkőzést. Agresszívebben játszottunk, nagy akaratunknak köszönhetően felőröltük az vendégeket. Gratulálok a srácoknak, hogy magabiztos győzelmet tudtunk aratni egy jó képességű ellenféllel szemben – értékelt Szabó Attila.

Győzelmének köszönhetően a Gyulasport NKft. U19-es csapata a tabella második helyéről várhatja a felsőházi rájátszás következő fordulóját.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)