Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Nagy Bélát és Petrás Jánost részesítették elismerésben a rendőrség napja alkalmából

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • T. P. HÍREK • 2021. április 26. 15:30
Nagy Bélát és Petrás Jánost részesítették elismerésben a rendőrség napja alkalmából
A megszokott Szent György-napi ünnepség idén elmaradt

Nagy Béla és Petrás János is elismerésben részesült a Szent György-nap alkalmából április 26-án. Az okleveleket és a jelképes ajándékot Görgényi Ernő polgármester adta át a rendőröknek a városháza dísztermében.

Nagy Bélát és Petrás Jánost részesítették elismerésben a rendőrség napja alkalmából

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Görgényi Ernő elmondta: az elmúlt hét szombatja volt Szent György napja, amely Magyarországon a rendőrség napja is egyben. Ezen a napon évről évre ünnepségeket szerveznek a rendőr-főkapitányságok, amelyeken mindig elismerik azokat a rendőröket, akik teljesítményük okán példaképként állíthatók kollégáik elé.

Mint fogalmazott, az ünnepségek elmaradnak a koronavírus-járvány miatt, de a teljesítmény felértékelődik ebben a helyzetben, ezért fontosnak tartották, hogy az elismeréseket átadják, ezért a szokásos módon megkérte Polyák Zsolt rendőr dandártábornokot, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság vezetőjét, Kolysza Zoltánt, a Gyulai Rendőrkapitányság vezetőjét, valamint Wéber Csabát, a Gyulai Határrendészeti Kirendeltség vezetőjét, hogy tegyenek javaslatokat.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

A Gyulai Rendőrkapitányság részéről Nagy Béla rendőr törzszászlós, csoportvezető érdemelte ki az elismerést, aki a kerékpárlopások és azok elkövetőinek felderítésében végzett kiemelkedő munkát. A másik díjazott Petrás János címzetes rendőr zászlós, kiemelt főhatárrendész lett, aki a feladatait – útlevélkezelő, járőr, hajókezelő, hőkamerakezelő – maximalistán, nagyfokú szorgalommal látja el.

Nagy Béla kiemelte: az elmúlt időszak mindenkinek több kihívást tartogatott, de szeretné a munkáját továbbra is a legmagasabb szinten folytatni, hiszen az utóbbi időkben jó eredményeket értek el.

Petrás János úgy fogalmazott, nagy meglepetés számára az elismerés, hiszen a feladatát végzi, amelyre esküt tett, de nagyon jól eső érzés, hogy elismerik a munkájukat.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)