Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Kevésen múlt a gyulai győzelem

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2021. április 23. 15:17
Kevésen múlt a gyulai győzelem
Gyulai SE–Békéscsaba DKSE 32-34 (17-19)

A Békés megyei kézilabda-bajnokság soros fordulójában a Gyulai SE csapata a Békéscsaba DKSE együttesét látta vendégül április 18-án. Kiri Csaba fiatalokkal megerősített gárdája szomszédvári riválisával nézett szembe.

nagyot harcolt ellenfelével a gyulai kézilabdacsapat

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Gyulai SE: Sipka, Futó 1, Kis-Deák, Balázsházi 9, Tóth 3, Zvolenszki 7, Leiszt, Bittó, Király 1, Tóth 8, Kiss és Képíró 3. Edző: Kiri Csaba.

A két ellenfél régóta nagy csatákat vív egymással. A csapatok ebben a szezonban többször is megmérkőztek már egymással, novemberben gyulai győzelemnek örülhettek a „szurkolók”, míg márciusban a békéscsabai gárda vihette haza győzelemért járó pontokat.

A soros találkozót is villámrajttal kezdték a felek, mindkét együttes tűz alá vette ellenfele kapuját.  A hazai gárda nem igazán találta saját ritmusát, több ziccert is kihagyott.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

A fordulás után már tudatosabb játékot mutatott Kiri Csaba alakulata, a fiatalokkal megerősített fürdővárosi csapat folyamatosan riválisa nyakán tudott maradni. A vendégcsapat nem adta könnyen a megszerzett előnyt, taktikus játékával lőtávolban tudta tartani a győzelemre törő hazai gárdát.

– Az első félidőben sajnos enerváltabbak voltunk, emiatt rengeteg ziccert elhibáztunk. Ennek volt betudható, hogy majdnem végig 1-2 gólos hátrányban voltunk. A mérkőzés végére felkeményedett a védekezésünk, jobban is játszottunk, de sajnos ez már nem volt elég a két pont itthon tartásához. Nagyon szerettük volna megnyerni a mérkőzést – mondta a mérkőzés után Kiri Csaba.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

A Gyulai SE kézilabdacsapata nem tudta növelni győzelmeinek számát, így maradt a tabella negyedik helyén. A fürdővárosi gárda a következő körben az éllovas Felföldi SE ellen lép pályára.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)