Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Fontos győzelemmel folytatta a bajnokságot a gyulai kézilabdacsapat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2021. április 11. 15:00
Fontos győzelemmel folytatta a bajnokságot a gyulai kézilabdacsapat
Corner-Gyulasport NKft.–Mezőtúri AFC-Syngenta 30-25 (17-14)

Az NB II.-es női kézilabda-bajnokságban szereplő Corner-Gyulasport NKft. csapata a Mezőtúri AFC-Syngenta együttesét fogadta április 10-én. Zöldi-Tóth Katalin gárdája győzelmi kényszerben nézett szembe Jász-Nagykun-Szolnok megyei riválisával.

javított mérlegén a gyulai felnőttcsapat

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Corner-Gyulasport NKft.: Antal X., Dr. Bányainé Szabó R. 3, Milyó A. 5, Mitykó B. 4, Papné Lukoviczki B. 2, Szögi T. 7/3 és Csapó-Kovács H. 3. Csere: Szabó L., Szappanos R. 1, Vólent L. 1, Anderlik A. 1, Horváth R., Vozár M. 3, Kertes S., Szőke D. és Hős K. Vezetőedző: Zöldi-Tóth Katalin.

A hazai gárda három vereséggel a háta mögött várta soros ellenfelét. A mezőtúri együttes bukdácsolva vette az eddigi fordulókat, így tökéletes ellenfélnek kínálkozott Zöldi-Tóth Katalin csapatának számára.

Kapkodva kezdték a találkozót a felek, mindkét együttes kihagyta első támadását. A vendégcsapat szerezte meg a találkozó első gólját, ám az egyenlítés nem váratott sokáig magára. Az első találat után már megtalálta saját tempóját a hazai gárda, a lendületből kézilabdázó gyulai együttes fokozatosan lépett el ellenfelétől. A lelkesen kézilabdázó mezőtúri csapat tartani tudta a lépést riválisával, ám a taktikusabb és szélesebb repertoárral játszó fürdővárosi együttes támadásban elkövetett hibái ellenére is lőtávolban tudta tartani a vendégcsapatot.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

A második játékrész elejére az „öltözőben ragadt” a gyulai együttes, a mezőtúri gárda a félidő elején kétszer is egygólosra csökkentette hátrányát. Zöldi-Tóth Katalin alakulat gyorsan rendezni tudta sorait, a maradék időben pedig látványos játékkal növelte a két rivális közötti távolságot.

– Nagyon hullámzó a teljesítményünk egy mérkőzésen belül is, nem tudom, hogy mi lehet ennek az oka. Annak örülök, hogy nyerni tudtunk, de az látszik, hogy nem vagyunk olyan formában, amelyben kellene. Gratulálok a lányoknak, megyünk tovább. A jövő heti mérkőzés gyakorlásnak nagyon jó lesz – értékelt Zöldi-Tóth Katalin.

A Corner-Gyulasport NKft.csapata a következő fordulóban az éllovas FKSE-Algyő otthonában lép pályára.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)