Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Folyamatos a Tünde virágüzlet szolgáltatása

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • PR • MAGAZIN • 2021. április 01. 16:00
Folyamatos a Tünde virágüzlet szolgáltatása
Online és telefonos megrendelésre kiszállítanak

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Telefonos megrendelésre és a webshopban leadott rendelésre is házhoz szállít a Tünde virágüzlet – hívta fel a figyelmet Góg Tünde tulajdonos.

Elmondta, a kényszerű zárvatartás idején sem állt meg az élet az üzletben: munkatársaival folyamatosan készítik a virágkötészeti alkotásokat, hogy nyitásra sok szép készítmény várja a vevőket. Hozzátette, jelenleg megrendelésre szállítanak ki, honlapjukon számos tartós termék: virágdobozok, virágtálak, temetői díszek közül válogathatnak az érdeklődők.

Kifejtette, weboldalunkon egy egyszerű megrendelőlapot kell kitölteni. A webshopban egy tavaszi és egy húsvéti link közül lehet választani, de az egyedi elképzeléseket is megvalósítják.

Kiemelte: a megrendelt virágkompozíciókhoz friss élő virágot használnak. Az üzletvezető megjegyezte: a vágott virágok 80 százalékát magyar termelőktől szerzi be, akikkel hosszú évek óta jó kapcsolatot ápol.

– A magyar virágtermelő kertészek igen sokat dolgoznak azért, hogy jó minőségű virágot tudjanak előállítani. Azzal, hogy tőlük vásárolok, megpróbálom a munkájukat támogatni – fogalmazott.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Hangsúlyozta: tapasztalatai szerint a magyar virág igen jó minőségű, hiszen a napsütéses órák száma hazánkban magas, ráadásul a termelési technika is jó. A hazai beszerzésű növénnyel a vevő is jól jár, így ugyanis a virág nem utazik napokat, vagyis hosszú ideig eláll – mutatott rá Góg Tünde.

Hozzátette: a virágokat mindig személyesen vásárolja meg, és jó kapcsolatainak köszönhetően a termelők mindig meglepik egy-egy új fajtával, színváltozattal. Elmondta: a magyar rózsának, liliomnak, szegfűnek, gerberának, fréziának, krizantémnak, boglárkának és tulipánnak gyönyörű színváltozatai vannak.

A rendeléseket az üzlet honlapján, a www.tundeviraguzlet.hu weboldalon vagy a 06-66/464-261-es, illetve a 06-30/9537-124-es telefonszámon lehet leadni.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)