Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Futsalbajnoki aranyat ünnepelhettek az U19-es Amazonok

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2021. március 29. 17:30
Futsalbajnoki aranyat ünnepelhettek az U19-es Amazonok
Szent Mihály FC–Gyulai Amazonok 2-5 (0-2)

Lejátszotta utolsó mérkőzését a Csongrád-Csanád megyei U19-es futsalbajnokságban szereplő Gyulai Amazonok csapata március 27-én. Molnár Ágnes gárdája szegedi riválishoz utazott, hogy begyűjtse bajnoki aranyérmét.

száz százalékos teljesítménnyel lett bajnok a korosztályos gyulai gárda

Fotó: Gyulai Amazonok

A fürdővárosi együttes már a bajnoki cím tudatában lépett ezüstérmes helyen álló riválisa elé, így a korosztályos csapat célja csupán a száz százalékos eredmény megőrzése volt. Molnár Ágnes együttese ennek megfelelően lépett át ellenfelén, Lovas Laura négy góljával és Bartha Boglárka találatával fölényesen nyerte a találkozót.

A korosztályos gárda tizenhat győztes mérkőzésen lépett pályára a bajnokság során, amelyeken 187 gólt rúgott és mindössze 20 találatot kapott. Lovas Laura, a gárda házi gólkirálya 49 góllal járult hozzá a bajnoki sikerhez, amellyel a bajnoki góllövőlista második helyén végzett.

– A bajnokságban 15 játékos vett részt, a mérkőzéseken más-más kerettel álltunk ki ellenfeleink ellen. A játékosaink közül mindenki szerzett gólt valamelyik mérkőzésen, emellett látványos és gyors játékkal megérdemelten szereztük meg az első helyet. Bízunk benne, hogy utánpótlás csapatainknál nem az utolsó érem a 2020/2021-es évben – értékelt Molnár Ágnes.

A bajnokcsapat névsora: Paál Dalma, Bartha Boglárka, Sztrein Virág, Komlósi Anna, Lovas Laura, Hack Fanni, Kósa Noémi, Szappanos Katalin, Mezei Virág, Turbucz Anna, Futaki Fruzsina, Sovány Dorina, Árgyelán Petra, László Kamilla és Pribék Andrea. Edző: Molnár Ágnes.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)