Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - A Kövizig több munkatársát is elismerték

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • S. E.HÍREK • 2021. március 24. 15:00
A Kövizig több munkatársát is elismerték
Március 15-e és a víz világnapja alkalmából adtak át kitüntetéseket

A Kövizig elismerésben részesült munkatársai 

Fotó: Gyulai Hírlap

A Körös-vidéki Vízügyi Igazgatóság (Kövizig) több dolgozója is elismerést vehetett át nemrégiben március 15-e, illetve a víz világnapja alkalmából.

Az igazgatóság közösségi oldalán azt írta, Kiss Lajos szakaszmérnöknek Magyar Arany Érdemkeresztet adományozott Áder János köztársasági elnök. Kiemelték: a szakember többször vett részt árvízvédekezésben, és jelentős szerepet töltött be az országos közfoglalkoztatási programok és az azokhoz kapcsolódó feladatok irányításában, végrehajtásában.

Almási János, a gyulai szakaszmérnökség gátbiztosa és Turbucz Sándor, a műszaki biztonsági szolgálat szivattyútelepi főgépésze miniszteri elismerő oklevelet kapott Pintér Sándor belügyminisztertől kiemelkedő és példaértékű munkájáért.

Pápáné Molnár Editet, a közfoglalkoztatási önálló csoport szakágazati vezetőjét és Radics Györgyöt, a vízrajzi monitoringosztály vízrajzi üzemeltetőjét főigazgatói oklevéllel ismerte el Láng István, az Országos Vízügyi Főigazgatóság főigazgatója kiemelkedő és példaértékű munkájáért.

Nagy Sándornak, az árvízvédelmi és folyószabályozási osztály szakágazati vezetőjének Mosonyi Emil-díjat adományozott Láng István főigazgató négy évtizedes, magas szakmai színvonalon és nagy elhivatottsággal végzett munkájáért – közölte az igazgatóság.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)