Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Földútra tévedt egy kamion Gyulán

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • T. P. HÍREK • 2021. március 17. 15:35
Földútra tévedt egy kamion Gyulán
A járművet hosszú huzavona után tudták csak kiszabadítani

Forrás: baleset-info.hu

Földútra tévedt egy kamion a hét elején Gyulán, a járművet hosszú huzavona után tudták csak kiszabadítani – írta meg a baleset-info.hu internetes oldal.

A portálon egy gyulai autómentő levelét tették közzé, aki leírta, a rendőrség hívta ki a helyszínre a bécsi rendszámú kamionhoz, de amikor annak bolgár sofőrje meghallotta, hogy mennyibe kerülne a mentés, trágár szavakkal illette az autómentőt, majd közölte, hogy érkezik egy traktor, az olcsóbban kihúzza a járművet.

Miután a traktoros megérkezett, az autómentő javasolta, hogy háttal húzzák ki a kamiont, de a bolgár férfi közölte, hogy csak előre húzhatják ki.

A traktoros ezután egy zsákutcába húzta a kamiont, amely onnan azután nem tudott kitolatni, a pótkocsi mindig leakadt. A nagyméretű járművet ezután egészen az utca végéig vontatták, majd megpróbálták kihúzni, de a húzásra alkalmas eszközök rendre elszakadtak, a próbálkozások közben ráadásul egy lakóházat is megrongáltak, ekkor már este 22 óra körül járt az idő.

Forrás: baleset-info.hu

Másnap a traktoros főnöke azzal az ötlettel állt elő, hogy pakolják le a kamion szállítmányát, akkor könnyebb lesz kivontatni a zsákutcából, ekkor már újra a helyszínen voltak a rendőrök és a közterület-felügyelők is.

A kamiont végül sikerült kiszabadítani, bár a mentés során ki kellett vágni három fát, károsodott a földút és a lakóház tetőszerkezete is.

A baleset-info.hu-n megjelent levél írója azzal zárta beszámolóját, hogy a munkát húsz perc alatt elvégezhették volna, de végül két napig tartott a kamionmentés.

Forrás: baleset-info.hu

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)