Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Online dartsversenyt tartottak Gyulán

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Sz. E.SPORT • 2021. február 18. 15:30
Online dartsversenyt tartottak Gyulán
A magyar parasport napja alkalmából több programot is szerveztek

Négy éve emlékeznek meg Magyarországon a parasport napjáról. Idén a gyulai önkormányzata és több gyulai intézmény is bekapcsolódott a Magyar Paralimpiai Bizottság és a Fogyatékosok Országos Diák-, Verseny- és Szabadidősport Szövetsége által szervezett országos rendezvénysorozatba. A kezdeményezés keretében február 18-án online dartsversenyt rendeztek a gyulai általános iskolákban.

online dartsversenyen versengtek a diákok a magyar parasport napján

Fotó: Gyulai Hírlap – Szabó Eszter

Mint megtudtuk, az Esély Pedagógiai Központ Pánczél Imre tagintézményének ellátottjai mellett az 5. számú általános iskola, a Karácsonyi János katolikus általános iskola és az Implom József általános iskola diákjai is neveztek a versenyre. 

Prohászkáné Nemes Szilvia, a Gyulasport NKft. sportszervező menedzsere lapunknak elmondta: a diákok saját iskolájukban vettek részt a különleges online versenyen. 

Az iskolákból tíz-tíz diák jelentkezhetett, alsós és felsős kategóriákban. Minden intézmény kapott dartstáblát, és minden iskolában versenybíró felügyelte a játékot. Az eszközöket már napokkal ezelőtt eljuttattuk a diákokhoz, így tudtak gyakorolni, és előselejtezőket is tarthattak – részletezte a szervező.

Fotó: Gyulai Hírlap – Szabó Eszter

Lapunk a Karácsony János iskola alsósainak versenyén járt. Baracsi Zalán tanuló kérdésünkre elmondta: nagyon várták már a bajnokságot. 

– Nem vagyok kezdő ebben a sportban, ezért tudom, mit kell csinálni. Az első versenyemen 90 pontot szereztem, amivel nagyon elégedett voltam – árulta el az alsós versenyző. 

A szervezők az eredmények összesítése után osztják ki az érmeket február 19-én. 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)