Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Egy hónapig még zárva lesz a Mogyoróssy János Városi Könyvtár

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • GYH • HÍREK • 2021. január 11. 10:30
Egy hónapig még zárva lesz a Mogyoróssy János Városi Könyvtár
A bibliotéka korlátozott kölcsönzési szolgáltatása továbbra is igénybe vehető

A nyilvános könyvtári ellátást biztosító intézményekre vonatkozó látogatási tilalom miatt február 1-ig meghosszabbította zárvatartását a Mogyoróssy János Városi Könyvtár és fiókkönyvtárai – tájékoztatta lapunkat a bibliotéka.

Mint írták, az online felületükön, a kolcsonzes@mjvk.hu e-mail-címen vagy 8-tól 16 óráig a 06-66/362-000-s telefonszámon kérhető információ, és a kölcsönzési határidők is ezeken az elérhetőségeken hosszabbíthatók meg.

Hozzátették: az érvényes tagsággal rendelkezők továbbra is igénybe vehetik a korlátozott kölcsönzési szolgáltatást.

Kiemelték: a szolgáltatás csak előzetes igényleadás után vehető igénybe, amelyet a kölcsönözni kívánók a 06-66/362-000-s és a 06-66/561-691-es telefonszámokon, illetve a kolcsonzes@mjvk.hu és az olvasoszolgalat@mjvk.hu e-mail-címeken tehetnek meg.

Igényelhető könyv, folyóirat és CD is, összesen maximum kilenc dokumentum.

Az igényleadás után a könyvtár munkatársai megkeresik az igénylőt, hogy leegyeztessék az átvételi időpontot. Az átvételre minden hétköznap 12 óra és 15.30 között lesz lehetőség a könyvtár szárazkapu-bejárójánál. Kérik, hogy az átvétel időpontjában mindenki viseljen maszkot.

Hozzátették: az átvétel helyszínén egyéb adminisztrációra – például beiratkozásra, tagságmeghosszabbításra – nincs lehetőség. A kiadványok visszajuttatására mindenki használja a könyvbedobó ládát, amely folyamatosan rendelkezésre áll.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)