Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Az élre focizta magát az U17-es csapat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2021. január 10. 13:00
Az élre focizta magát az U17-es csapat
Gyulasport NKft.–Körösladányi MSK 5-4 (2-3)

A Békés megyei U17-es futsalbajnokság soros fordulójában a Gyulasport Nkft. korosztályos csapata a Körösladányi MSK együttesét fogadta január 9-én. A Petri Barnabás irányította labdarúgócsapat győzelemmel szeretett volna a bajnokság élén maradni.

kőkemény mérkőzésen gyűjtötte a három pontot a haza gárda

Fotó: Gyulai Hírlap – Bimbó Lajos

A hazai gárda kemény mérkőzésre számíthatott a teremfociliga aktuális küzdelmében. A gyulai csapat százszázalékos bajnoki teljesítménnyel várta riválisát, amely együttes lendületes és kreatív játékkal érkezett a fürdővárosi arénába.

Az összecsapást a vendégcsapat kezdte jobban, Talpalló már az 5. percben megszerezte a vezet találatot. Három perccel később kettőre nőtt a körösladányi előny, amikor Talpalló labdája másodszor is utat talált a gyulai kapuba. A folytatásra már magára talált a hazai gárda, Boros a 12. percben szépített az eredményen, majd Guti löketével és Boros második góljával ki is egyenlítette a találkozó állását. 3-3.

A 30. percben Szabó még előnyhöz juttatta a körösladányi együttest, ám a végjátékban Zsilák és Havas találataival a hazai gárda gyűjtötte be a győzelemért járó pontokat. 5-4.

– Nehezen kezdtük a találkozó első perceit, nem igazán sikerült felvenni a meccs ritmusát. A kihagyás pedig kapott gólokban is megmutatkozott. Kis idő elteltével sikerült vissza jöjjünk a mérkőzésbe és sikerült több helyzetet kialakítani. Játékban kicsit lassúak voltunk, néhol körülményesebbek, kell még egy kis idő mire vissza tudjuk venni a megszokott edzés-meccs ritmust. Az akaratra és küzdőszellemre nem lehet panaszom, kitartásból pedig jelesre vizsgáztunk – értékelt Petri Barnabás.

A Gyulasport NKft. U17-es csapata megerősítette vezető helyét a futsalbajnokság élén. A korosztályos együttes már elkezdte felkészülését a nagypályás bajnokság tavaszi szezonjára, amelyet a tabella ötödik helyén kezd majd meg.

GYULAI HÍRLAP • 2021. január 10. 13:00
Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)