Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - A hónap végéig kell bejelenteni a vendégéjszakák számát

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • HÍREK • 2021. január 07. 11:00
A hónap végéig kell bejelenteni a vendégéjszakák számát
A dokumentumok elérhetőek a www.gyula.hu honlapon is

Január 31-ig kötelesek bejelenteni a szálláshelyadók az előző évben fogadott vendégek és vendégéjszakák számát – olvasható Gyula Város Önkormányzatának hivatalos közösségi oldalán.

Azt írják, hogy „a szálláshely-szolgáltatási tevékenység folytatásának részletes feltételeiről és a szálláshely-üzemeltetési engedély kiadásának rendjéről szóló 239/2009. (X.20.) Korm. rendelet 16.§-a előírja, hogy a magánszálláshelyet, valamint az egyéb szálláshelyet üzemeltető szálláshely-szolgáltató az adott naptári évre vonatkozóan a tárgyévet követő év január hó 31. napjáig köteles bejelenteni az előző évben fogadott vendégek és az általuk eltöltött vendégéjszakák összesített számát magyarországi lakóhellyel rendelkező és magyarországi lakóhellyel nem rendelkező bontásban szálláshelyenként (regisztrációs számonként) külön-külön nyomtatványon.”

A bejegyzésben az is olvasható, hogy az adatszolgáltatásra történő figyelemfelhívást és a kitöltendő adatlapot minden szolgáltatónak megküldték postai vagy elektronikus úton. A dokumentumok elérhetőek a www.gyula.hu honlapon is.

A dokumentumok kitöltéséhez segítség a 66/526-832-es telefonszámon kérhető.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)