Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Volt, ahol több mint fél mázsa tűzijátékot foglaltak le a rendőrök

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • HÍREK • 2021. január 01. 09:45
Volt, ahol több mint fél mázsa tűzijátékot foglaltak le a rendőrök
Pirotechnikai termékkel kapcsolatos szabálysértés miatt az országban 13 esetben indult eljárás

Gödöllőn több mint fél mázsa tűzijátékot foglaltak le a rendőrök december 30-án

Forrás: police.hu

Pirotechnikai termékkel kapcsolatos szabálysértés miatt az országban összesen 13 esetben indult eljárás szilveszterkor és újévkor – közölte a police.hu.

Tiszaalpáron január 1-jén éjjel negyed egykor egy fiatalkorú 2. pirotechnikai osztályba tartozó terméket használt, ami egy lakóház tetőszerkezetére esett, és emiatt az kigyulladt. Személyi sérülés nem történt, de több százezer forintos kár keletkezett.

Mátészalkán december 31-én 20 óra körül egy lakatlan épületben keletkezett tűz, feltehetően pirotechnikai eszköz használata miatt.

Gödöllőn több mint fél mázsa tűzijátékot foglaltak le a rendőrök december 30-án délután egy hipermarket parkolójában. A rendőrségnek állampolgárok jelezték, hogy valaki pirotechnikai termékekkel kereskedik. A parkolóban épp egy üzlet lebonyolításakor érték tetten azt a 49 éves budapesti férfit, aki egy kisteherautó rakteréből vándoroltatott vevőihez tűzijátékokat. A jármű raktere tömve volt rakétákkal, rakétacsomagokkal, szikraszökőkutakkal, óriás forgókkal. A 3233 darab, közel 65 kilogrammnyi termék a rendőrségre került, a férfi ellen pirotechnikai termékekkel kapcsolatos szabálysértés elkövetése miatt indult eljárás.

Kijárási tilalom megszegése miatt összesen 1028 emberrel szemben intézkedtek a rendőrök december 31-én 20 óra és január 1-jén 5 óra között – tájékoztatott a rendőrség honlapján.

 

 

Forrás: police.hu

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)