Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Nehéz félévet harcolt végig a Hajdu-csapat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2020. december 23. 16:00
Nehéz félévet harcolt végig a Hajdu-csapat
A tisztes helytállás volt a gyulai kosárlabda-együttes célja az őszi szezonban

A kosárlabda sportágban is befejeződtek a bajnoki küzdelmek. Az NB II.-es bajnokságban szereplő Gyulai Color KE együttese a táblázat sereghajtójaként zárta a nehézségekkel teletűzdelt őszi szezont.

nehéz évet kosarazott végig a hajdu-csapat

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Hajdu Zoltán elmondta, a gárda nyári felkészülése nagyon jól sikerült, az együttes bizakodóan várta a bajnokság kezdetét. A pontvadászat során azonban folyamatos nehézségekkel kellett szembesülnie a fürdővárosi gárdának, amely miatt a tisztes helytállás vált az első számú céllá.

– Az egész őszi szezon során nem tudtunk úgy kiállni, hogy legalább 2-3 kezdő játékosunk ne hiányozzon sérülés vagy a vírushelyzet miatt. Ez igaz az utánpótlás együttesre és a felnőtt csapatra is. Az NB II.-es mérkőzéseken többször előfordult az is, hogy a komplett kezdőcsapatunk nem állt rendelkezésünkre. Mivel nem olyan mély a keretünk, mint egy Békéscsabának vagy egy Szolnoknak, így nyilván a tisztes helytállás maradt az egyetlen cél.

A Gyulai Color KE együttese minden mérkőzését jól kezdte, több alkalommal is fej-fej mellett haladt riválisával. A második félidőben azonban kijött a versenytársak emberfölénye, így fokozatosan elhúzott gyulai ellenfelétől.

Hajdu Zoltán bizakodva néz a tavaszi szezon elé, a fiatalokkal megerősített felnőtt csapat az első győzelmét is megszerezheti a bajnokság folytatásában.

– Reményeink szerint januártól többen visszatérnek, így tavasszal tudunk majd győzelmekben is gondolkodni – zárta a gyulai csapat edzője.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)