Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Fölényes győzelemmel léptek az élre az Amazonok

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2020. december 09. 11:00
Fölényes győzelemmel léptek az élre az Amazonok
Makó FC–Gyulai Amazonok 1-19 (0-7)

A Csongrád megyei U19-es futsalbajnokságban szereplő Gyulai Amazonok csapata a Makó FC-vel találkozott december 5-én. Molnár Ágnes együttese alaposan megszórta ellenfelét, így a bajnoki táblázat első helyére lépett.

 

Fotó: Gyulai Amazonok

Gyulai Amazonok: Kósa Noémi, Lovas Laura, Hack Fanni, Mezei Virág és Bartha Boglárka. Csere: Szappanos Katalin, Futaki Fruzsina és Turbucz Anna. Edző: Molnár Ágnes.

Mindkét gárda győzelemmel kezdte az őszi szezon lezártával útjára induló versengést. A gyulai gárda már a bemutatkozáskor letette a névjegyét, amikor 14-1-es összesítéssel zárta a SZEOL SC elleni találkozót.

A folytatásban sem fogta vissza magát a fürdővárosi együttes, a házigazda makói csapat sem úszta meg 10 találat alatt az összecsapást.

Molnár Ágnes elmondta, a gyulai csapat már a harmadik percben megszerezte a vezetést, majd futószalagon szerezte a szebbnél szebb gólokat. Az összecsapáson a játék is kiemelkedően látványos volt.

– A játékosok felszabadultan játszottak, ennek köszönhetően végig uraltuk a játékot, és magabiztosan győztünk. A legeredményesebb góllövőink ezen a napon Bartha Boglárka és Hack Fanni voltak, akik 5-5 találattal járultak hozzá a sikerhez – ismertette.

A Gyulai Amazonok U19-es futsalcsapata második kiütéses győzelmét szerezte meg, ezzel a tabella élére lépett. A lányok december 13-án a Mocorgó SC otthonában lépnek pályára.

Gólok: Bartha Boglárka 5, Hack Fanni 5, Mezei Virág 4, Lovas Laura 3, Futaki Fruzsina és Szappanos Katalin.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)