Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Nagypályára váltottak az U13-as labdarúgók

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2020. december 12. 16:00
Nagypályára váltottak az U13-as labdarúgók
A tisztes helytállás a célja Iszáka Zoltán csapatának

Lejátszotta utolsó bajnoki mérkőzését az NB I.-es bajnokság kiemelt Dél-keleti csoportjában szereplő Gyulasport NKft. U13-as csapata. Iszáka Zoltán együttese elsősorban a nagypályás játékra való átállást tűzte ki céljául.

Iszáka Zoltán elmondta, a 2008-as korosztály a tavalyi évben még kisebb pályán játszott, rövidebb játékidővel. Az idei évben a gárdának már a nagypályás körülményekhez kellett hozzászoknia.

– A nagypálya egész más világ: nagyobb a pálya mérete, több játékosból áll egy-egy csapat és nőtt a játékidő is. A célom az volt, hogy a játékosok megtanulják a nagypálya rejtelmeit. Fel kellett őket készíteni a gyorsabb játékra és arra, hogy itt is a legjobbat hozzák ki magukból – ismertette.

A gyulai gárda a 13 csapatot felsorakoztató bajnokság 10. helyén fejezte be a pontvadászatot. A fürdővárosi együttes erős bajnokságban állta meg helyét. A pontvadászat a vírushelyzet miatt foghíjassá vált, így a gyulai gárda sem tudta tudása legjavát hozni a szezonban.

– Erős bajnokságban szerepel a csapat, a játékosok a tudásukhoz képest nagyon pozitív fejlődést mutattak. Amit edzéseken gyakoroltunk, azokat az elemeket kértem tőlük a bajnoki mérkőzéseken is. Egyénileg és csapatilag is van mit fejlődni, de ha az együttes úgy áll hozzá, mint eddig akkor nem lesz probléma. Voltak kiemelkedő teljesítmények is, ilyen például Pojendán Márk, Dudaszeg Levente és Kovalovszki Zalán játéka. A csapat célkitűzése elsődlegesen az volt, hogy a gyerekek tisztességesen helyt álljanak és rutint szerezzenek a nagypályás bajnokságban. Náluk még nem az eredmény a fontos, hanem hogy minden téren fejlődést érjenek el – zárta Iszáka Zoltán.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)