Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Felújítási munkálatok zajlanak a Gyulai Várfürdőben

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Sz. E.HÍREK • 2020. november 19. 14:30
Felújítási munkálatok zajlanak a Gyulai Várfürdőben
Kun Miklós: 2021 őszén megkezdődhet a gyulai fürdő átfogó fejlesztése

A koronavírus-járvány miatt a Gyulai Várfürdő is arra kényszerült, hogy átmenetileg bezárja kapuit. Az élet azonban nem állt meg a létesítményben, a fürdő dolgozói a kényszerű leállás időszaka alatt több felújítási munkát is elvégeznek, hogy az újranyitásra még szebb környezet várja a látogatókat – tudta meg a Gyulai Hírlap Kun Miklóstól, a Gyulai Várfürdő Kft. ügyvezető igazgatójától.

a kényszerű leállás időszaka alatt több felújítási munkát is elvégeznek a gyulai várfürdőben

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Az igazgató lapunknak elmondta: jelenleg is zajlik az 50-es medence energetikai rekonstrukciója. A korábban bejelentett munkák mellett a versenyuszoda járófelületének a burkolását is folytatják, illetve a versenyuszoda felé háromrétegű hőszigetelt sátrat építenek.

Hozzátette, hogy folyamatosan végzik az ilyenkor szokásos parkgondozási munkálatokat is, ezekben – a rendkívüli helyzetre való tekintettel – a kertészek mellett a pénztárosok és a gyógyászatos kollégák és aktívan részt vesznek.

– Rengeteg apró-cseprő munka van még fürdő területén, ezek elvégzésére is jó lehetőséget ad a mostani időszak – emelte ki Kun Miklós.

Kérdésünkre elmondta, hogy a Gyulai Várfürdőbe úszni csak az igazolt versenyzők mehetnek be, számukra a 25-ös medencében biztosítják az edzéseket.

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Az ügyvezető örömét fejezte ki annak kapcsán, hogy a Magyar Turisztikai Ügynökség támogatásával megvalósuló 3,2 milliárdos gyulai fürdőfejlesztés előkészületei újabb mérföldkőhöz érkeztek.

– Az okirat aláírásához szükséges minden dokumentumot beadtunk, így már csak az aláírás van hátra – hangsúlyozta Kun Miklós, aki végezetül kijelentette: ha az eredeti tervek szerint halad minden, akkor 2021 őszén megkezdődik a gyulai fürdő átfogó fejlesztése.

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)