Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Holnap nyit a megújult belvárosi szupermarket

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • T. P. HÍREK • 2020. november 18. 16:30
Holnap nyit a megújult belvárosi szupermarket
Az üzlet kibővült alapterülettel és új szolgáltatással is várja a vásárlókat

A csaknem öt hónapon át tartó felújítási munkálatok után november 19-én újra kinyit a belvárosi Reál szupermarket. Az üzletet november 18-án mutatták be a sajtó képviselőinek, a bejáráson Görgényi Ernő polgármester és Csige Gábor jegyző is jelen volt.

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

Tyetyák Magdolna, az Élésker Kft. ügyvezetője lapunknak elmondta, hosszú előkészítés előzte meg a munkálatokat. Az átalakítás terve 2016-ban fogalmazódott meg bennük, ezután egyeztetni kellett a gyulai városvezetéssel, hiszen a közterület kárára tudták bővíteni az alapterületet.

Kifejtette: az engedélyes tervek 2019-ben készültek el, de a kivitelezési munkálatok a koronavírus-járvány miatt csak idén júniusban kezdődtek el.

Az építési munkálatok két héttel ezelőtt fejeződtek be, az elmúlt héten kezdték el az árufeltöltést, november 19-én pedig a vásárlók előtt is megnyitják a kapukat.

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

Az ügyvezető hozzátette: komfortos és tágas eladóteret alakítottak ki az üzletben, amely korábban már szűkösnek bizonyult.

A felújítások előtt is működött büfé a szupermarketben, ahol süteményt vagy kávét vehettek a vásárlók, ez most egy melegkonyhás szolgáltatással bővül ki. A jelenlegi szabályok értelmében csak elvitelre lehet ételt vásárolni az üzletben, de a későbbiekben a helyben fogyasztás lehetőségét is szeretnék biztosítani a vevőknek. 

Tyetyák Magdolna hangsúlyozta: remélik, hogy a vásárlók száma és a bevételek is növekedni fognak a beruházásnak köszönhetően.

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

GYULAI HÍRLAP • 2020. november 18. 15:55
Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)