Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Berekesztette az őszi szezont a nemzeti pingpongliga

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2020. november 11. 13:00
Berekesztette az őszi szezont a nemzeti pingpongliga
Felfüggesztette csapatbajnokságot a Magyar Asztalitenisz Szövetség

A Magyar Asztalitenisz Szövetség (Moatsz) elnöksége a november 10-én életbe lépő járványügyi szigorítások miatt felülvizsgálta a csapatbajnokság lebonyolításával, valamint az év hátralévő részére tervezett utánpótlásversenyekkel kapcsolatos terveit – írja közleményében a sportági szövetség.

Mint írták, a 20 órától életbe lépő kijárási tilalomra, valamint az amatőr csapatbajnokságok tiltására vonatkozó iránymutatásra tekintettel a Moatsz november 10-től valamennyi csapatbajnoki osztályban felfüggeszti a mérkőzéseket, és elhalasztja az újonc, serdülő és ifjúsági kategóriás top 24-es versenyeket, illetve az újonc és ifjúsági kategóriás országos csapatbajnokságokat.

A döntés érinti az NB II.-es asztalitenisz-bajnokság délkeleti csoportjában szereplő Gyulai Asztalitenisz Klubot is. A Vajda Attila vezette együttes a tabella kilencedik helyéről várta a folytatást, a soros fordulóban hazai pályán fogadta volna a Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér gárdáját.

A Moatsz elnöksége és operatív testülete folyamatosan követi a fejleményeket, a kormányzati és sportirányító szervek általi ajánlásokat, és amint lehetőség kínálkozik a csapatbajnokság folytatására, illetve az elhalasztott egyéni versenyek megrendezésére a lehető leggyorsabban megteszi a szükséges lépéseket – olvasható a közleményben.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)