Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Izzasztó mérkőzésen lett az alapszakasz bajnoka a Berényi-csapat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2020. november 08. 15:00
Izzasztó mérkőzésen lett az alapszakasz bajnoka a Berényi-csapat
Clean-Way GyulaiTermál FC–Csabacsűdi GYLE 3-0 (1-0)

A Békés megyei kvalifikáció C csoportjának 13. fordulójában a Clean-Way Gyulai Termál FC csapata a Csabacsüd GYLSE együttesét fogadta november 7-én. Berényi Tibor csapata a tabella bronzérmese ellen akarta bebiztosítani az alapszakasz bajnoki címét.

(képünk az előző fordulóban készült)

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Clean-Way GyulaiTermál FC: Kajári, Nagy S., Zsömbörgi, Szabó, Repisky, Nagy G., Radics, Patkás (Kovács), Czirok (Kukla S.), Pilán, Bozsó (Kocsis). Csere: Zsibrita. Megbízott edző: Szentléleki Béla.

A haza gárdát ezúttal Szentléleki Béla vezette pályára. A gyulai csapat elsőszámú célja az volt, hogy hogy megszerezze sorozatban elért nyolcadik győzelmét. Az újabb siker azért is volt fontos, hiszen a győzelemért járó pontokkal a Berényi-csapat a C csoport bajnokaként folytathatja tovább a sorozatot.

A hazai gárda ennek megfelelően kezdte a találkozót, Czirok már a 10. percben mattolta a csabacsűdi védelmet. 1-0.

A folytatásban is a gyulai együttes volt aktívabb, szinte teljesen átvette ellenfelétől a játék irányítását. A mezőnyfölényben játszó fürdővárosi együttes azonban a befejezéseknél már nem volt ennyire sikeres, több ígéretes helyzetből sem sikerült a vendégcsapat hálójába találnia. A 36. percben már egészen közel járt a gyulai gárda a második találatához, ám Repisky gólját les miatt érvénytelenítette a játékvezető.

A második játékrészben is tovább folytatódott a két rivális mezőnycsatája, ám ekkor már több ízben is eljutott Kajári kapujáig a vendégcsapat. A szurkolók a 77. percben nyugodhattak meg, amikor Bozsó labdája talált utat a csabacsűdi kapuba. 2-0.

A sárgalapokkal tarkított összecsapást Nagy Gergely zárta le, amikor a 87. percben háromgólosra növelte csapata előnyét. 3-0.

– Örülünk a csoportelsőségnek, ezt is tűztük ki célul a bajnokság kezdetekor. Voltak döcögősebb, nehezebb periódusok a csapat életében, de időben eszméltünk és tettünk érte, hogy kilábaljunk belőle. Van még egy lépcsőfok, amit sikeresen szeretnénk abszolválni, hogy elégedetten térhessünk a téli pihenőre – értékelte csapata sikerét Berényi Tibor.

A Clean-Way Gyulai Termál FC begyűjtötte sorozatban nyolcadik győzelmét, amellyel az utolsó fordulótól függetlenül bajnokként zárhatja az alapszakasz küzdelmeit. Berényi Tibor együttese a következő fordulóban a Dévaványai SE vendégeként lép pályára.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)