Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - A bajnoki címért robog az ifjúsági tekecsapat, nem találja formáját a felnőtt gárda

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2020. október 27. 14:00
A bajnoki címért robog az ifjúsági tekecsapat, nem találja formáját a felnőtt gárda
Gyulai SE Dig-Build–NKM Gáz SE 0-4 ifjúsági és Gyulai SE Dig Build– NKM Gáz SE 2-6

Az NB I.-es tekebajnokság 7. fordulójában a Gyulai SE Dig-Build csapata az NKM Gáz SE együtteséhez látogatott. A fürdővárosi tekecsapat felnőtt gárdája a tabella középcsapatával találkozott, míg a fiatal együttes számára továbbra is csak a győzelem volt az elfogadható eredmény.

Schriffert Dominik újabb bajnoki cím felé robog csapatával (képünk a városi bajnokságban készült)

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

A Czégény Csaba, Egyed Ferenc, Nyári Krisztofer (Baksa Imre), Deák Edgár Csaba, Makra György és Schriffert Roland alkotta együttes az ezüstérmessel vívott derbivel hangolt a találkozóra. A hazai pályán játszó gyulai gárda nem kezdte jól a találkozót, rögtön az első párharcát elveszítette. A folytatásban sem találta a megfelelő tekegolyót a Nyári Krisztofer által irányított együttes, így a „gázosok” húzták be a találkozót. A gyulai együttesből csupán Egyed Ferenc és Schriffert Roland tudta legyőzni riválisát.

A Gyulai SE Dig-Build csapata a következő körben a jelenlegi bronzérmes Vilati Eger SE együttesének otthonában lép pályára.


A fürdővárosi csapat ifjúsági együttese az előző körben is begyűjtötte a győzelemért járó pontokat. A Szolnoki MÁV SE legjobbjait is két vállra fektető gárda, a soros fordulóban egy újabb verhető ellenféllel találkozott. A Schriffert Dániel és Schriffert Dominik fémjelezte gárda magabiztosan lépett a bábuk elé. Az elvárásoknak tökéletesen megfelelő fürdővárosi alakulat esélyt sem hagyott ellenfelének, így továbbra is menetel az újabb bajnoki cím felé.

A címvédésre készülő gyulai együttes a következő körben a Vilati Eger SE együttesével gurít a sikeres folytatásért.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)