Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Videóstalálkozóra várták a gyulai rajongókat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Sz. E.MAGAZIN • 2020. október 24. 14:51
Videóstalálkozóra várták a gyulai rajongókat
Interaktív színpadi műsorral is készültek a szervezők

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

Kedvenc gamervideósaikkal találkozhattak a rajongók október 24-én Gyulán, az Erkel Ferenc Művelődési Központban. Az eseményen megjelent a fiatal korosztály által jól ismert Rolix, OwnMcKendry, Jánosik Gergő, luckeY, BENIIPOWA és zsDav is.

A résztvevők közös fotót készíthettek a videósokkal, akik dedikáltak, és előadásokat is tartottak a helyszínen. A három turnusban szervezett rendezvényen exkluzív videós ajándéktárgyakat is lehetett vásárolni a hagyományosnak számító pólók, bögrék és kulcstartók mellett. 

A koronavírus-járvány miatt a szervezők több óvintézkedést is hoztak, belépéskor lázat mértek, maszkot ajándékoztak, és a szereplők ezúttal egy műanyag fal mögül írták alá rajongóik ereklyéit. A belépő mellé mindenki tombolát kapott ajándékba, amivel ajándékokat nyerhetett.

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

Toldi Bence, a nap műsorvezetője lapunknak elmondta: minden Gyulára érkezett szereplőnek több százezres követője van az online térben.

– A követőkkel a szereplőknek ritkán van lehetőségük találkozni, ezért igyekszünk az ország minél több településére eljutni, és minél több személyes találkozót összehozni a srácok és rajongóik között – fejtett ki. 

Hozzátette: a több mint egy órás interaktív programon a gyakran feltett kérdéseket is igyekeznek megválaszolni.

Toldi Bence azt is elárulta, hogy a legtöbben arra kíváncsiak, mennyi idő egy videót felvenni, és hogy mit csinálnak az online sztárok akkor, amikor éppen nem tartalmat gyártanak. 

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)