Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Heti premier a Center moziban a Nyílt titok

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • MAGAZIN • 2020. október 14. 17:00
Heti premier a Center moziban a Nyílt titok
Október 15–21. között a következő filmeket vetítik a Csaba Centerben

Heti premier a Center moziban a Nyílt titok című német romantikus dráma, vígjáték

Forrás: imdb.com

Heti premier a Center moziban a Nyílt titok (szinkr. német romantikus dráma, vígjáték) 19.30-kor. Egy baráti társaság úgy dönt, hogy feldobják az összejövetelük apropójaként szolgáló vacsorát: egész este mind a heten úgy telefonálnak, írnak vagy fogadnak üzeneteket a mobiljukon, hogy a többiek is láthassák, hallhassák őket. És ezzel el is kezdődik a hazugságok, átverések végeláthatatlan sora.

20.00-kor Becsületes tolvaj (szinkr. amerikai krimi-dráma-akció) Egy bankrabló rátalál élete szerelmére, ezért úgy dönt, hogy jó útra tér és becsületes életet él. A helyzet azonban bonyolódik, amikor egy korrupt FBI ügynöknek akarja feladni magát. Hamarosan már nemcsak a nevét kell tisztáznia, de a saját és szerelme élete is veszélybe kerül.

19-ét kivéve 17.45-kor Yakari – A mozifilm (szinkr. belga-francia-német animációs) Yakari, a kis sziú indián törzse a vándorló bölénycsorda nyomát követi. A fiú saját útját járja legjobb barátjával, a bátor és szabad lóval, Kismennydörgéssel. Útja során Yakari találkozik totemállatával, a Nagysassal, aki egy varázslatos tollal és egy rendkívüli képességgel ajándékozza meg: beszéli és érti az állatok nyelvét. Yakari és Kismennydörgés hosszú utat járnak be a félelmetes prémvadászok földjén, Észak-Amerika lélegzetelállító, de veszélyes tájain, míg újra megtalálják a hazavezető utat.

15-ét, 20-át és 21-ét kivéve 17.15-kor Óriásláb – Családi bevetés (szinkr. belga-francia családi animációs) A legendás Óriásláb népszerűsége töretlen, mióta kamasz fia segítségével megmenekült a gonosz tudósok kezei közül. A szőrős, bozontos, csupaszív óriás elszánt környezetvédő aktivistaként éli boldogan életét családjával, és állati jófej barátaival. Ám amikor egy nap tudomására jut, hogy az egyik gyönyörű természetvédelmi terület veszélyben van, nyakába veszi a vadont, és mentőakcióra indul. Azonban az erdők őrzője, az állatok hatalmasra nőtt védelmezője titokzatos körülmények között eltűnik. Így ismét Óriásláb szuperképességekkel rendelkező fián, Adamen a sor, hogy apukája segítségére siessen. A kalandvágyó kissráchoz ezúttal anyukája, és a vad família állati jóbarátai is csatlakoznak, hogy egy hihetetlenül veszélyes és izgalmakkal teli bevetésen mentsék meg a bajba jutott Óriáslábot, és az alaszkai rezervátum kedves lakóit.

19.45-kor Greenland – Az utolsó menedék (szinkr. amerikai thriller) Egy hatalmas méretű üstökös közelít a Föld felé, amely az emberiség teljes pusztulását okozhatja. A totális káosz, és tömeges pánik közepette John Garrity (Gerard Butler) is menekülésre kényszerül családjával. Az elszánt férfi csak egy dolgot akar: biztonságban tudni feleségét (Morena Baccarin) és kisfiát. A végzetes, apokaliptikus katasztrófa árnyékában Garrity bármire képes, hogy eljuttassa szeretteit a Föld utolsó, védelmet nyújtó menedékére.

 

Greenland – Az utolsó menedék című amerikai thriller

Forrás: mafab.hu

18.00-kor Nagypapa hadművelet (szinkr. amerikai vígjáték) Ed, családja unszolására beköltözik a lányáékhoz, ezzel akaratlanul is kitúrva középső unokáját, Petert a szobájából. A padlásra száműzött fiút persze nem kell félteni, úgy dönt, felveszi a kesztyűt nagyapja ellen, és visszaszerzi azt, ami az övé. Amire Peter nem számít, hogy egy meglehetősen harcedzett öregúrral sodorta össze a sors. Robert Kimmel Smith nagy sikerű, azonos címet viselő regényének adaptációja egy nagyapa és unokája közti párharcra koncentrál.

Csak 19-én 17.00-kor Tenet (angol-amerikai-kanadai akcióthriller) A legsikeresebb Batman-trilógia és az Eredet rendezője, Christopher Nolan ismét különlegesen egyedi, izgalmas és meghökkentő fordulatokban gazdag thrillert rendezett, amelyen egy angol kémnek kellene megmentenie a Földet a rá leselkedő és pusztulással fenyegető katasztrófától. Ám a szuperügynöknek nemcsak az idegen hatalmak embereivel, hanem a legnagyobb ellenséggel, az Idővel is meg kell küzdenie.

17.30-kor Mulan (szinkr. amerikai családi kalandfilm) 3D! A Mulan nagyívű kalandfilm egy félelmet nem ismerő fiatal nőről, aki férfinak álcázza magát, hogy csatasorba állhasson a kínát fenyegető északi betörők ellen. A megbecsült harcos legidősebb lányaként született Hua Mulan bátor, eltökélt, talpraesett ifjú hölgy. Mikor a császár határozata értelmében minden családból csatlakoznia kell egy főnek a hadsereghez, átveszi gyengélkedő apja helyét Hua Jun néven, s végül Kína legnagyobb harcosainak egyike válik belőle.

19.00-kor Felkészülés meghatározhatatlan idejű együttlétre (magyar romantikus dráma) ART! A Felkészülés meghatározatlan ideig tartó együttlétre című filmben valóság és képzelet csúszik össze egy szerelmes nő fejében. Márta, a negyvenéves idegsebész szerelmes lesz. Fényes amerikai karrierjét hátrahagyva visszatér Budapestre, hogy új életet kezdjen a férfival. Ám Márta hiába vár a Szabadság-híd pesti hídfőjénél: a férfi nem jelenik meg a randevún. Márta kétségbeesetten a keresésére indul, de amikor rátalál, élete szerelme azt állítja: sohasem látta őt azelőtt.

Csak 15-én, 20-án és 21-én 17.00-kor Van Gogh az örökkévalóság kapujában (svájci-amerikai-francia-angol-ír életrajzi film) ART! Vincent van Gogh életének fontos éveit töltötte a franciaországi Arles és Auvers-sur-Oise városokban, amelyek színei, miliője festészetére is nagy hatással volt. A filmből megismerhetjük a festő életének mindennapjait, állandó küzdelmét démonaival és a zsenialitást, amely máig visszaköszön a halhatatlan festményeken.

 

a Van Gogh az örökkévalóság kapujában című svájci-amerikai-francia-angol-ír életrajzi film

Forrás: filmekesjatekok.blog.hu

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)