Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Máris előnybe gurította magát a címvédő

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2020. október 11. 17:00
Máris előnybe gurította magát a címvédő
A Suzuki Kupa 3. és 4. fordulójának eredményei

A városi tekebajnokság harmadik és negyedik fordulóját rendezték meg szeptember 28. és október 8. között. Az aktuális fordulók után ismét a címvédő van a bajnoki lista élén.

képünk egy korábbi bajnokság során készült

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

A fürdővárosi tekeharcok harmadik etapjában az Ismerős Arcok lelépték a Szabó Legények csapatát, a Kövite-Sarkadkeresztúr győzelmet gurított az Öregfiúk ellen, majd a Glas Vegas meglepte a Magyarvárosi Söröző együttesét. A negyedik forduló párharcaiban az Öregfiúk győztes mérkőzésen gurítottak a Szabó legények ellen, a Címvédő átlépett az Ismerős Arcok gárdáján, a Magyarvárosi Söröző pedig a Kövite-Sarkadkeresztúr ellen javított bajnoki mérlegén.

Eredmények: Ismerős Arcok– Szabó Legények 5-1, Kövite-Sarkadkeresztúr– Öregfiúk 5-1, Glas Vegas– Magyarvárosi Söröző 5-1, Öregfiúk–Szabó Legények 5-1, „LL” Kétegyháza–Ismerős Arcok 5-1 és Magyarvárosi Söröző– Kövite-Sarkadkeresztúr 4-2.

A hét legjobb eredményei: Nikula Attila 508 fa, Schriffert Dominik 482 fa és Makra György 478 fa.

A tabella állása: 1. „LL” Kétegyháza 6 pont, 2. Kövite-Sarkadkeresztúr 4 pont, 3. Szabó Legények 4 pont, 4. Ismerős Arcok 3 pont, 5. Magyarvárosi Söröző 3 pont, 6. Öregfiúk 2 pont, 7. Glas Vegas 2 pont.

A Suzuki Kupa 4. és 5. fordulóját október 12. és 22. között gurítják le a csapatok.

Párosítás: „LL” Kétegyháza– Magyarvárosi Söröző, Szabó Legények–Glas Vegas, Ismerős Arcok–Öregfiúk, Kövite-Sarkadkeresztúr–„LL” Kétegyháza, Magyarvárosi Söröző– Öregfiúk és Ismerős Arcok–Glas Vegas.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)