Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Kupaezüstöt gurítottak a tekések

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2020. szeptember 28. 17:00
Kupaezüstöt gurítottak a tekések
Baksa Imre egyéniben a dobogó legfelső fokára állhatott

A szentesi tekepálya adott otthont a hagyományosa megrendezett Kurca Kupa küzdelmeinek szeptember 22. és 27. között. A Szentesi Vasutas Tekézők Egyesülete által szervezett tornán a Gyulai SE DIG-BUILD csapata is a bábuk elé állt.

A kupán négy fős csapatok versengtek egymással, de a tekések egyéniben is megmérettették magukat. Az Egyed Ferenc, Püski Lajos, Baksa Imre és Nyári Krisztofer alkotta csapat kiváló versenyzéssel végzett a második helyén. A kupagyőzelmet a Szegvári Tekézők SE szerezte meg magának. Az egyéni viadalban Baksa Imre 535 fás eredményével a tabella első helyén végzett, megelőzve az 526 fás eredménnyel ezüstérmet szerző szegvári riválisát.

A Dig-Build Gyulai SE NB I.-es csapata a legutóbbi fordulóban 7-1-es vereséget szenvedett a Dynamo SC vendégeként. A fürdővárosi gárda ifjúsági csapat 0-4-es sikerrel vette az akadályt. Scriffert Dániel az ifjúsági mezőny után a felnőtt gárda tagjaként is gurított, a többszörös korosztályos bajnok új ifjúsági pályacsúcsot ért el a mérkőzésen.

A Gyulai SE DIG-BUILD a következő fordulóban a Szanki OBSE otthonában lép ismét pályára.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)