Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Ballagásuk 60. évfordulóját ünnepelték a gyulavári diákok

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Sz. E.MAGAZIN • 2020. augusztus 28. 17:50
Ballagásuk 60. évfordulóját ünnepelték a gyulavári diákok
Az egykori osztálytársak egy emlékszalaggal is készültek az eseményre

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Szabó Eszter 

Ballagásuk évfordulóját ünnepelték augusztus 28-án a Bay Zoltán általános iskolában a hatvan éve végzett tanulók. Az osztálytalálkozón tíz örökifjú vett részt, akik néhány érdekes történetet is felelevenítettek. 

Hajdu Sándor, a program szervezője lapunknak elárulta: huszonegyen voltak osztálytársak. Az osztálytalálkozóra Bajáról és Budapestről is érkeztek öregdiákok, akik úgy döntöttek, hogy a jövőben nem tíz évente, hanem öt évente gyűlnek össze. 

Az egykori osztálytársak elmondták: nem voltak túlságosan rosszcsont osztály, de azért megmaradt néhány emlékezetes csínytevésük. 

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Szabó Eszter

– Én egyszer szöget tettem a tanár úr székére, meg egy szarvasbogarat a zsebébe. Az is előfordult, hogy amikor el akart látogatni hozzánk, kiengedtem a kutyát. Azt hiszem, ez volt a legnagyobb csínytevésem – mesélte Tari József, hozzátéve, hogy ma már nagyon sajnálja az esetet.

Az emlékek felelevenítése után a csapat kilátogatott ahhoz az emlékkőhöz, amelyet az 50. évforduló alkalmából állítottak az iskola udvarán, és amit idén újragravíroztattak. Az egykori osztálytársak egy emlékszalaggal is készültek, ezt arra a fára kötötték fel, amelyet szintén tíz éve, az 50. találkozón ültettek. 

Az eseményen jelen volt: Ács Ilona, Bálint Erzsébet, Bujdosó Antal, Hajdu Erzsébet, Hajdu Sándor, Nagy Margit, Ráfi Erzsébet, Rusznyák József, Szabó Erzsébet és Tari József

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)