Karantén után úgy kell a jókedv, mint egy falat kenyér. Itt a nyár, itt a jó idő, vele a jó barátok, induljon a buli, jöjjön egy falat Gyulai! Hatrészes sorozatunkkal szeretnénk kedvet csinálni a gyulai termékekhez, amelyeket szeretettel ajánlunk szabadtéri és konyhai grillezéshez, családi ebédhez, baráti bulihoz, minden vendégváráshoz. Ötödik részünkben Bíró Antal és Bíró István gyulai Frédi szeletét kóstoljuk meg. A befejező rész tartalmából: Nagy János gyulai rózsája. Az első rész, amiben Annus Géza árult el kulisszatitkokat a gyulai kolbászos pizza készítéséről, megtekinthető itt. A második rész, amiben Szák Tamással készítettünk gyulai grillkolbászokat, megtekinthető itt. A harmadik rész, amiben Hemző Oszkár újratöltött gyulai falatkáit kóstoltuk meg, megtekinthető itt. A negyedik rész, amiben Hajduk Zoltán gyulai mézes kolbászát grilleztük, megtekinthető itt.
Gyulai Hírlap - Egy falat Gyulai – 5. rész
Egy falat Gyulai – 5. rész
Bíró Antal és Bíró István gyulai Frédi szelete
GYULAI HÍRLAP • 2020. július 17. 11:00



























