Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Eldugott virágcsokrokra vadászhatunk a hétvégén Gyulán

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Sz. E.MAGAZIN • 2020. június 26. 17:00
Eldugott virágcsokrokra vadászhatunk a hétvégén Gyulán
A megtalált virágokért csak egy mosolyt kérnek cserébe
Egy országos kezdeményezéshez csatlakozott a gyulai Levendula Virágműhely csapata. A Virággal egy mosolyért elnevezésű nemzetközi esemény 2015-ben terjed el Magyarországon. A szervezők a megtalált virágokért csak egy mosolyt kérnek cserébe. 

Egy ország mosolyát szeretnék előcsalogatni június 28-án hazánk lelkes és a közös jóért örömmel adakozó virágkötői – írják honlapjukon a szervezők. 

A virágcsokrokért nincs más teendő, mint nyitott szemmel járni ezen a napon az ország több városában, így Gyulán is, ahogyan az országhatáron túli magyarlakta területeken is, hiszen több tízezer közterületekre kihelyezett virágkötészeti alkotás várja szerencsés megtalálóját ezen a napon.

A megtalálóktól tényleg mindössze egy kedves mosolyt várnak vissza a szervezők, közösségi oldalaikra feltöltve. A gyulai online virágbolt vezetője, Fekete Attila lapunknak elmondta: nagy örömmel csatlakoztak a kezdeményezéshez. 

– Tíz kis kompozíciót rejtünk el a városban, amiket kártyákkal látunk majd el. A célunk az, hogy aki megtalálja, annak örömet szerezzen a kis virágcsokor – emelte ki a helyi ötletgazda. 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)