Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Elkészült a játszótér és a szabadtéri fitneszpark a városi sporttelepen

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • T. P. HÍREK • 2020. április 16. 14:30
Elkészült a játszótér és a szabadtéri fitneszpark a városi sporttelepen
A beruházás 10,6 millió forintból valósult meg

Játszótér és szabadtéri fitneszpark épült az Id. Christián László Városi Sporttelepen, a beruházást április 9-én adták át – derült ki a Gyula Város Önkormányzata által kiadott közleményből.

 

Fotó: Gyula Város Önkormányzata

A beruházást egy TOP-os pályázatból valósították meg, a támogatás összértéke 8 millió forint volt, a különbözetet önerőből és támogatók segítségével finanszírozta a Gyulasport NKft.

Az önkormányzat kiemelt célja, hogy korszerű, biztonságos, megfelelő színvonalú helyszíneket biztosítson sportoláshoz és a szabadidős tevékenységekhez a spotszeretőknek és a családtagjaiknak” – írták a közleményben, hozzátéve, hogy a sporttelepen eddig ez nem volt teljes mértékben adott, hiszen hiányzott egy helyszín, ahol az edzésekre, sporteseményekre kilátogatók családtagjai is tartalmasan tölthették az idejüket.

 

 

Fotó: Gyula Város Önkormányzata

Ennek érdekében alakították ki a 150 négyzetméteres szabadtéri fitneszparkot és játszóteret. A kondiparkot egyszerre 26 fő használhatja, többek között olyan eszközökkel, mint a húzódzkodó, a lépegető, a bordásfal és párhuzamos korlát.

Mint írták, az eszközök masszív fémszerkezetek, tehát nem rongálhatók meg, karbantartási igényük minimális, és szakember felügyelete nélkül is használhatók.

A játszóteret elsősorban 3–8 éves gyerekek számára hozták létre, itt lengőhinta, rugós motor, csúszda és kötélpiramis is található.

 

 

Fotó: Gyula Város Önkormányzata

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)