Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Szerdától nem fogad vendégeket a Gyulai Várfürdő

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • T. P. HÍREK • 2020. március 17. 10:09
Szerdától nem fogad vendégeket a Gyulai Várfürdő
A bérletek felhasználhatósági idejét meghosszabbítják, a kiírt és kifizetett, de fel nem használt kezelések térítési díját visszafizetik

Március 18-tól nem fogadhat vendégeket a Gyulai Várfürdő, az intézkedés oka a koronavírus-járvány, hiszen így jelentősen csökken a találkozások száma, ezzel védve a vendégeket és a dolgozókat is – írta közösségi oldalán Görgényi Ernő polgármester.

Mint írta, az időszakot arra fordítják, hogy az ütemezett, leállásokkal járó karbantartási munkálataikat és a jelenleg is folyó felújításaikat elvégezzék és felkészüljenek az újranyitásra, hogy a vendégeket a jövőben is a megszokott magas színvonalú szolgáltatásokkal tudják fogadni.

Kiemelte: meghosszabbítják a bérletek felhasználhatósági idejét, a kiírt és kifizetett, de fel nem használt kezelések térítési díját visszafizetik, illetve arra is biztosítanak lehetőséget, hogy a működésük újraindulása után, lejárati időn belül – maximum 56 nap a terápia megkezdésétől számítva – a kezeléseket igénybe vegyék.

Visszafizetési igény esetén az 5700 Gyula, Várkert utca 2. postai címre kell eljuttatni a nevet, lakcímet, a betegirányítótól kapott órarendet, nyugtát, bankszámlaszámot, telefonszámot, illetve gyógyúszás esetén a kezelőlapot. Akinek kérdése van az írhat a info@varfurdo.hu e-mail címre, vagy hívhatja a 0666/561-350 telefonszámot 8 és 16 óra között.

Kun Miklós ügyvezető lapunk kérdésére elmondta: abban bíznak, hogy júniusban újra kinyithatnak, addig előkészületi munkálatokat fognak végezni. Mint mondta, a bezárásban lehetőséget is lát, hiszen olyan munkákat is elvégezhetnek, amelyekre eddig – a vendégek miatt – nem volt lehetőségük, ilyen például a lovarda kifestése, valamint bizonyos medencék újraburkolása.

Kiemelte: a Gyulai Várfürdőtől egyetlen dolgozót sem fognak elküldeni, akik anyagilag is biztonságban érezhetik magukat, mindenki megkapja a fizetését is, ugyanis vannak tartalékaik, így biztosított a működés.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)