Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - A házasság ízei kerülnek terítékre

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Sz. E.MAGAZIN • 2020. február 14. 17:00
A házasság ízei kerülnek terítékre
30 párnak tartanak programot a gyulai baptista gyülekezet szervezésében

 

Forrás pixabay.com 

A házasság ízei címmel rendez programot február 15-én, szombaton a gyulai baptista gyülekezet, az esemény megszervezéséhez a Házasság hete adta az ihletet.

Csaknem két évtizede Angliából indult el a Házasság hete kezdeményezés, amely Valentin-nap környékén minden évben egy hétig a házasság és a család fontosságára kívánja ráirányítani a figyelmet.  

Hazánkban az országos eseménysorozatot 2008 óta rendezik meg a keresztény egyházak és civil szervezetek széles körű összefogásával, valamint több nagyváros, település, közösség részvételével. Ehhez a kezdeményezéshez csatlakozott egy programmal a gyulai baptista gyülekezet. 

Mint megtudtuk, a helyi gyülekezet szombaton délután öt órától tartja az estet, melyen csak házaspárok vagy jegyespárok vehetnek részt. A Házasság ízei című programon a szellemet, a lelket és a testet is szeretnék „megszólítani” a szervezők. 

Merényi Zoltán lelkipásztor lapunknak elmondta: mostanáig 30 házaspár jelezte részvételi szándékát, így a program be is telt. Két olyan meghívott házaspár vezeti majd az előadást, amelynek tagjai családterapeuták.

– Az előadók a legfontosabb ízeken keresztül mutatják majd be a házasságok egy-egy hangulatát. Mindehhez csokoládékkal is kedveskednek, azokat kóstolva még egyszerűbb lesz az ízek, hangulatok bemutatása – árulta el a lelkipásztor. 

Szavazás
Miről olvasna még többet a Gyulai Hírlap online oldalon?
A kultúrát szeretem, legyen még több belőle!
 (29%)
Sport jöhet minden mennyiségben!
 (21%)
Leginkább a politika, a helyi közélet érdekel
 (24%)
Rendőrségi hírekből akarok többet
 (7%)
Legyen több interjú a lapban
 (19%)
Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)