Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Heti premier a Center moziban A vágyak szigete

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • MAGAZIN • 2020. február 13. 17:00
Heti premier a Center moziban A vágyak szigete
Február 13–19. között a következő filmeket vetítik a Csaba Centerben

Heti premier a Center moziban A vágyak szigete című amerikai misztikus kaland-horror

Forrás: imdb.com

Heti premier a Center moziban A vágyak szigete (szinkr. amerikai misztikus kaland-horror) 16.15, 18.30-kor. Valahol a Csendes-óceán egy elhagyott részén egy különleges intézmény működik egy csodálatos szigeten. Az itt dolgozóknak csupán egy feladatuk van: hogy aki a szigetre jön, annak megvalósuljon élete legelérhetetlenebb, legcsodásabb, legmerészebb álma. Mindenki csupán egyetlen lehetőséget kap, de aki eljut ide, az nem marad ki abból, amire vágyik – nincs határ, nincs korlát, nincs szabály. A szigetet egy titokzatos tudós vezeti, aki minden érkezőhöz egyformán kedves, ám végül, mindenkivel egyformán szigorú. Mert az álmok valóra válhatnak – de rettenetes árat kell fizetni értük.

16.30-kor Ne játssz a tűzzel (szinkr. amerikai vígjáték) Amikor egy elit ejtőernyős tűzoltó és csapata kiment három gyereket egy égő házból, meg kell oldaniuk a rájuk bízott gézengúzok szórakoztatását, miközben gondoskodniuk is kell róluk.

20.45-kor Ragadozó madarak (és egy bizonyos Harley Quinn csodasztikus felszabadulása) (szinkr. amerikai akció) Harley Quinn (Margot Robbie) sosem volt jó kislány. Sem normális. De amióta Gotham legizgalmasabb nője szakított Jokerrel, megváltozott benne valami. Feladja addigi magányát, és három nem kevésbé életveszélyes barátnőjével, Fekete Kanárival, Vadásznővel és Renee Montoyával indul újabb kalandokra. És amikor egy gonosz maffiavezér elrabol egy fiatal lányt, úgy dönt, társnőivel együtt kipróbálja, milyen érzés, ha egyszer a jó oldalon harcol. Hát, furcsa. Lehet, hogy nem is bírja így sokáig.

20.30-kor Úriemberek (szinkr. amerikai krimi-akció) Amikor híre megy, hogy az amerikai drogkereskedő, Mickey Pearson (Matthew McConaughey) túl akar adni szuperjövedelmező londoni marihuána birodalmán az egész alvilág felbolydul. Rengeteg lóvé forog kockán, nem is csoda, hogy a gengszterek között kirobban a harc. Bérgyilkosok, kisstílű bűnözők, nagypályások, dílerek, mindenféle kétes alakok bukkannak fel a meggazdagodás reményében. A helyzet kezd igen csak eldurvulni: egyre több hulla potyog, egyre több fegyver kerül terítékre, ám azt mégis nehéz lenne megjósolni, hogy végül kinek a kezében landol a csinos drogbiznisz.

15.15-kor Jojo Nyuszi (német-amerikai háborús dráma, vígjáték) 1 Oscar-díj! A második világháború idején a magányos német kisfiú, Jojo elképzelései a világról alapjaiban rendülnek meg, amikor felfedezi, hogy egyedülálló anyukája egy zsidó lányt rejteget házuk padlásán. Csupán tökkelütött képzeletbeli barátjára, Adolf Hitlerre támaszkodva, Jojo kénytelen átértékelni megrögzött nacionalista gondolkodásmódját.

14.45 és szombaton, vasárnap 11.00-kor Mancs őrjárat: Vigyázz, kész, mancs! (szinkr. kanadai animáció) 1. Vigyázz, kész, mancs! A kutyusok versenypályát akarnak építeni, hogy élőben is megcsodálhassák kedvenc pilótájukat. Ám amikor példaképük nem tud megjelenni a versenyen, Marshallra hárul a felelősség, hogy kormány mögé üljön. Marshallnak ráadásul nem csak saját bizonytalanságával, hanem egy szélsebes ellenféllel is szembe kell néznie, ha elsőnek szeretne áthaladni a célvonalon. 2. Léggömb mentőakció. A karnevál hatalmas léggömbjei elszabadulnak a városban, így a kutyusokra vár a feladat, hogy megmentsék a lufikat és persze magát a karnevált is. Ha ez nem lenne elég, a kutyusok barátai egy ritka pók hálójának csapdájába esnek, így ők is megmentésre szorulnak.

 

a sonic, a sündisznó című japán-amerikai-kanadai animációs film

Forrás: imdb.com

15.00, 17.00, 19.00, 21.00 és szombaton, vasárnap 10.45-kor Sonic, a sündisznó (szinkr. japán-amerikai-kanadai animációs) PREMIER! Sonic, a sündisznó véletlenül hihetetlen erő birtokosa lesz, ami ő maga sem ért teljesen. A saját védelme érdekében a Földön rejtőzik el, és egyetlen szabályt kell betartania: nem szabad, hogy a világ tudomást szerezzen a létezéséről. Ám ez nem könnyű feladat egy 15 évesnek, főleg ha az a 15 éves Sonic képességeivel és habitusával van megáldva. Így aztán nem kell hozzá sok, hogy felfedezze őt Tom, a szarkasztikus, ám áldott jó szívű kisvárosi zsaru. Ők ketten összeállnak, és egy hihetetlenül akciódús kalandba keverednek, miközben átszelik a fél világot úgy, hogy üldözi őket a mániákus Dr. Robotnyik és robotszerkentyűi.

17.15-kor A feltaláló (magyar életrajzi dráma) PREMIER! Dr. Béres József laboratóriumi kutatóként a hatvanas évek végén felfedezte, hogy a növények számos betegségét az alapvető nyomelemek hiánya okozza, s ezek pótlásával a tünetek orvosolhatók. Felismerését továbbgondolva ráébredt, hogy ez az elv az állatoknál, sőt az embereknél is igaz lehet. Hosszas kísérletezés után, 1972-ben alkotta meg legendás készítményét, a Béres Cseppet, amelyet először saját magán próbált ki, majd súlyos beteg húgának is adott belőle. A Béres Csepp híre szájról szájra terjedt, egyre többen fordultak a kutatóhoz, azonban a szocialista hatalom nem nézte jó szemmel Béres József tevékenységét, minden eszközt bevetettek, hogy megtörjék a népszerűségét és megakadályozzák a készítmény terjedését. Börtönnel fenyegették, még bírósági eljárást is indítottak ellene kuruzslás vádjával, de a kutató minden fenyegetés ellenére kiállt a felfedezése mellett, és humánus, igazságkereső személyisége sokakat az ügy mellé állított.

Szombaton, vasárnap 10.30-kor Toy Story 4. (szinkr. amerikai animációs) 1 Oscar-díj! Woody mindig is magabiztosan töltötte be helyét a világban, s jól tudta, első számú feladata vigyázni gazdájára, legyen az akár Andy, akár Bonnie. Ám miután Bonnie egy vonakodó új játékot hoz szobájába, egy nagy kaland régi és új barátok oldalán rádöbbenti Woodyt, mily nagy hely is lehet a világ egy játék számára.

14.30, 18.30-kor Közel a horizonthoz (szinkr. német romantikus dráma) PREMIER! Egy nagy szerelem romantikus története. Történet a bizalomról, bátorságról, fájdalomról, kétségekről, és az elengedés erejéről. Igaz történet. Jessica fiatal, nem szereti a bonyodalmakat, és sokat ígérő jövő vár rá. Amikor egyik este elmegy otthonról, nem sejti, hogy a nagy szerelmével fog találkozni. Nem sejti, hogy ez a találkozás az egész világképét meg fogja változtatni. És főleg azt nem sejti, hogy hamarosan élete legnehezebb döntése előtt fog állni. Történet egy olyan életről, amely derűlátás, remény és félelem között ingadozik. Nyitottan, őszintén és tág rálátással számol be a múlt eseményeiről, és közben nem egy tabutémát érint.

 

a közel a horizonthoz című német romantikus dráma

Forrás: imdb.com

Szavazás
Miről olvasna még többet a Gyulai Hírlap online oldalon?
A kultúrát szeretem, legyen még több belőle!
 (29%)
Sport jöhet minden mennyiségben!
 (21%)
Leginkább a politika, a helyi közélet érdekel
 (24%)
Rendőrségi hírekből akarok többet
 (7%)
Legyen több interjú a lapban
 (19%)
Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)