Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Harminc facsemetét ültettek el a Bem József téren

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • T. P. HÍREK • 2019. december 13. 10:17
Harminc facsemetét ültettek el a Bem József téren
A fákat a gyulai Experience-Bus Kft. ajánlotta fel a városnak

Harminc facsemetét ültettek el a Bem József téren az elmúlt hét során, amelyeket egy gyulai vállalkozás vásárolt meg – erről tartott sajtótájékoztatót Alt Norbert alpolgármester, a körzet képviselője és Titz Ádám, a felajánló Experience-Bus Kft. ügyvezetője december 13-án.

alt norbert és titz ádám

Fotó: Gyulai Hírlap – Tóth Péter

Alt Norbert elmondta, hogy a hét elején már volt egy faültetés, akkor a Dalerd Zrt. jóvoltából a Dobozi úton ültettek el tizenöt magyar kőrist. Mint mondta, már akkor jelezte, hogy egy gyulai vállalkozó, Titz Ádám vásárolt harminc darab facsemetét, amelyet a Bem József téren ültettek el.

Az alpolgármester hozzátette, hogy a téren kevés volt az árnyékot adó fa, ezt a hiányosságot szerették volna az ültetéssel, amelynek során juhar-, kőris- és hársfák lettek kiültetve a térre a Gyulai Közüzemi Nonprofit Kft. segítségével.

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Tóth Péter

Titz Ádám kiemelte: minden évben volt valami jótékonysági akciójuk, idén pedig úgy gondolták, hogy nem egyetlen réteget céloznak meg, hanem minden gyulait szeretnének megajándékozni a felajánlásukkal.

Mint mondta, a vállalkozás személyszállítással foglalkozik, káros anyagot termelnek, így ezt is szeretnék ellensúlyozni az akcióval. Hozzátette: a faültetés a 2020-as évben is folytatódni fog.

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Tóth Péter

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)