Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Gyulai futsalos a válogatottban

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2019. december 04. 10:00
Gyulai futsalos a válogatottban
Fülöp Diána a Visegrádi Négyek Tornáján képviseli a fürdővárost

Fülöp diána hétről hétre kiválóan irányítja csapatát az nb i.-es bajnokságban

Fotó: Tóth László

A női futsalválogatott a Visegrádi Négyek Tornáján vesz részt december 5-9. között Csehországban. A nemzeti együttes szűk keretébe Fülöp Diána is meghívást kapott.

A gyulai futsalos számára nem ismeretlen a közeg, hiszen Dia tavaly ilyenkor is részt vett ezen a nívós futsaltornán. A Dombó János vezette női futsalválogatott a hazai csapat mellett Lengyelország és Szlovákia nemzeti együttese lesz. A fürdővárosi játékos nem érdemtelenül kapott meghívást Magyarország legjobbjai futsalosai közé, hiszen jelenleg hétről hétre kiemelkedően teljesít az NB I.-es bajnokságban, hét góljával pedig a házi góllövőlista megosztott első helyén áll.

Ahogy azt Fülöp Diána lapunknak elmondta: nagy örömmel fogadta azt, hogy a tavalyi EB selejtező és Visegrádi Négyek Tornája után ismét kerettagja lehet a futsalválogatottnak.

– Egyszerre büszkeséget, feszültséget és izgalmat érzek, hisz a válogatott szint nem egyszerű és nagy felelősség. Örülök az esélynek, amit kaptam, szeretnék jó teljesítményt nyújtani és hatékonyan segíteni a csapatot. Remélem elegendő játéklehetőséget is kapok ahhoz, hogy megmutassam magam. A csapat tavaly azóta kissé átalakult, de úgy gondolom, hogy egy fiatalabb és agilisabb csapattal érkezünk Ostravába, ahol jól fogunk majd szerepelni – értékelte a meghívóját a gyulai játékos.

– Nagyon büszkék vagyunk Diára, hogy ismét a nemzeti együttesben képviseli a klubot és a várost. Szurkolunk neki és nagyon szorítunk, hogy tudása legjavát tudja nyújtani – nyilatkozta Molnár Zoltánné.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)